Koekenpan, Carbonstaal, ø28 cm - Kockums

3274120
64.95
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Interloyal
3,9 Sterren
Koekenpan, Carbonstaal, ø28 cm - Kockums
64.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Koekenpan, Carbonstaal, ø28 cm – Kockums

Braad de lekkerste stukjes vlees, bak de meest verse vis of gaar knapperige groente tot perfectie met de carbonstalen koekenpan van Kockums. De pannen worden gemaakt in het Zweedse Anderstorp en zijn ongeveer 20% lichter dan een gietijzeren pan. Het oppervlak is beschermt met Zweedse plantaardige olie waardoor hij, in combinatie met het staal, voor unieke braadeigenschappen zorgt. Ingrediënten laten makkelijk los en worden gelijkmatig en efficiënt gegaard. De pan kan gebruikt worden op alle hittebronnen en is bestand tegen hoge temperaturen. Hierdoor is hij ook geschikt voor inductie kookplaten en de oven tot 200°C. Het gelakte handvat is voorzien van een gaatje waardoor de pan eenvoudig op te hangen is. Het is aan te raden om de pan na gebruik alleen met water schoon te maken en hem na het drogen opnieuw in te vetten. Hierdoor blijft de beschermlaag goed behouden en gaat de pan niet roesten.

Pluspunten:

Geschikt voor alle hittebronnen, inclusief oven en inductieGelijkmatig en efficiënt garenBestand tegen hoge temperaturen

Minpunt:

Niet geschikt voor de vaatwasser of afwasmiddel

Eind 1800 is de familie Kockum begonnen met de bouw van hun fabriek voor het produceren van waterkruiken, emmers en ziekenhuisgereedschap. In 1893 beginnen zij met het produceren van een nieuw product; de geëmailleerde ketel. Dit zorgt ervoor dat de toekomst van Kockums compleet veranderd. Vanaf dit moment gaan zij door de jaren geëmailleerde pannen en keukengerei maken in verschillende kleuren. Vanaf de jaren 60 begon de verkoop helaas terug te lopen doordat steeds meer mensen genoegen gingen nemen met plastic in huis. Tot nu! Er is nu weer ruimte voor kwaliteit en duurzame materialen in de keuken. Emaille is terug van weggeweest en met de nieuwe collectie van Kockums worden de beste en mooiste emaille producten weer terug in de keuken gebracht!

Productspecificaties

  • Merk: Kockums
  • Garantietermijn: Levenslang
  • EAN: 7350101311394
  • Warmtebron: Elektrisch Halogeen Oven Inductie Gas Keramisch
  • Type anti-aanbaklaag: Standaard anti-aanbaklaag
  • Geschikt voor in de oven: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Carbon
  • Afmeting (cm): 28x51x28x5,3 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 28.0
  • Pan of pannenset: Losse pan

Beoordelingen

Gesponsorde producten