Kofferbak Opbergbox XL Grijs Vilt 50 x 15,5 x 25 cm

3988418
17.50
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Kofferbak Opbergbox XL Grijs Vilt 50 x 15,5 x 25 cm
17.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak kennis met de ultieme oplossing voor een geordende en nette kofferbak - de grijze kofferbak opbergbox! Deze handige box is jouw nieuwe beste vriend als het gaat om het organiseren van je autospullen. Met zijn kwalitatieve viltmateriaal en slim ontwerp biedt deze box talloze voordelen die jouw autorit aangenamer en zorgelozer maken.

Geen losse rommel meer die rondrolt en je afleidt tijdens het rijden. Met onze kofferbak opbergbox heb je de perfecte plek om al je spullen veilig en georganiseerd op te bergen. Geen gedoe meer met losse voorwerpen die door je kofferbak stuiteren bij elke bocht. Jouw rijervaring wordt nu nog comfortabeler en veiliger.

Wat deze opbergbox echt uniek maakt, is zijn universaliteit. Onze box is geschikt voor iedere auto, ongeacht het merk of model. Of je nu een compacte stadsauto hebt of een ruime gezinswagen, deze box past perfect in elke kofferbak. Geen gedoe meer met het zoeken naar de juiste opbergoplossing voor jouw specifieke auto.

Het gebruiksgemak van onze kofferbak opbergbox is ongeëvenaard. Dankzij het eenvoudige ontwerp kun je de box moeiteloos installeren en verwijderen wanneer dat nodig is. Bovendien kun je de box gemakkelijk reinigen en onderhouden, zodat hij er altijd als nieuw uitziet.

Met deze opbergbox scheppen we orde in jouw kofferbak. Je zult versteld staan van de hoeveelheid ruimte die deze box biedt. Met afmetingen van 50 x 15,5 x 25 cm (lengte x breedte x hoogte) is er voldoende ruimte om al je essentiële autospullen op te bergen. Of het nu gaat om gereedschap, boodschappen, sportuitrusting of noodgevallenartikelen, je hebt alles binnen handbereik en perfect georganiseerd.

 Specificaties:
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Vilt
- Afmetingen (lxbxh): 50 x 15,5 x 25 cm
- Gewicht: 300 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Productspecificaties

  • Merk: Jeemsie
  • EAN: 8720929630271
  • Autostoelgroep: Groep 2/3 (van 15 tot 36kg)
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten