Koziol MOVE - Schaal 1,4 - Set van 12, Herbruikbaar - Koziol Move Bio-Circulair

4431895
60.00
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
Koziol MOVE - Schaal 1,4 - Set van 12, Herbruikbaar - Koziol Move Bio-Circulair
60.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De MOVE Box 1.4 van Koziol MOVE wordt geleverd zonder deksel. De deksels zijn wel los bij te bestellen indien gewenst!
De Move Box van Koziol is zeer geschikt voor gebruik in professionele keukens! Naast dat ze handig zijn om gerechten in uit te leveren kunnen ze ook voor verschillende doeleindes gebruikt worden in de keuken. 

Afmetingen:
Deze boxen hebben een lengte van 240mm, breedte van 151mm en een hoogte van 63mm.
Inclusief deksel komt de lengte op 255mm, bij 158mm en 67mm hoog.
De Move Box 1.4 is eenvoudig in elkaar te stapelen met een minimale stapelhoogte. De stapelhoogte bedraagt namelijk maar 13mm. 

Voordelen van de Koziol MOVE Box 1.4:

  • Geschikt voor industriële vaatwassers: Reinig de boxen moeiteloos met behulp van industriële vaatwassers, waardoor u waardevolle tijd bespaart.
  • Magnetronbestendig: De boxen zijn veilig te gebruiken in de magentron. Ook inclusief de, los bij te bestellen, deksel zijn de boxen volledig veilig op te warmen.
  • Voedselveilig: De box is gemaakt van materialen die volledig voedselveilig zijn, zodat u met een gerust hart kunt genieten van alle maaltijden.
  • 100% recyclebaar: De box is volledig recyclebaar, waardoor u bijdraagt aan een duurzamere toekomst.
  • Geschikt voor stoomovens en warmtelampen: De box is veelzijdig en kan worden gebruikt in stoomovens en onder warmtelampen, waardoor het ideaal is voor verschillende toepassingen.
  • Gemakkelijk schoon te maken: De box is eenvoudig schoon te maken, waardoor u tijd en moeite bespaart bij het onderhouden van uw servies.
  • Minimale stapelhoogte: Dankzij de lage stapelhoogte kunt u de boxen efficiënt opbergen en maximaliseert u de beschikbare ruimte. 
  • Eenvoudig te combineren met het Vytal systeem:Gebruik deze boxen om gerechten in thuis te bezorgen of af te laten halen en behoud toch de voorraad. Boxen die niet meer terugkomen worden namelijk door de klant betaald dankzij een optioneel Vytal systeem!

Personaliseren of een andere kleuren?

Alle items uit de Koziol MOVE collectie kunnen zowel in basiskleuren als volledig gepersonaliseerd geleverd worden! Neem contact met ons op bij vragen en/of interesse m.b.t. de personalisatie. Dan kijken we samen hoe wij uw wensen, werkelijkheid kunnen maken!

Over het materiaal

De MOVE Box is gemaakt van een innovatief materiaal dat bestaat uit puur bio-circulair thermoplastisch kunststof en houtvezels. Het circulaire kunststof wordt uitsluitend gewonnen uit gebruikt zonnebloem- en koolzaadolie afkomstig uit de industrie en de gastronomie. De toegevoegde bio-circulaire houtvezels worden verkregen uit bomen die overblijven bij bosonderhoud en resten van de papierproductie. De oliën worden verzameld en in een speciaal recyclingproces omgezet in kunststof. Op deze manier krijgen deze materialen voor het eerst een zinvolle herbestemming, omdat ze voorheen alleen thermisch konden worden gerecycled. Bovendien zijn er geen extra "nieuwe" hulpbronnen nodig.

Het nieuwe materiaal combineert de positieve eigenschappen van hout, zoals isolerende eigenschappen en natuurlijkheid, met de voordelen van thermoplastisch kunststof, zoals elasticiteit, lichtheid en individuele kleurbaarheid. Het materiaal is uiteraard vrij van melamine, BPA en bamboe, voedselveilig en volledig recyclebaar.

Kies voor de MOVE Box en geniet van de voordelen van duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak in uw bedrijf. Samen maken we een verschil voor een groenere toekomst.

Over Koziol Move

De MOVE Box van Ecoboxed is onderdeel van de MOVE-serie, een ongeëvenaard duurzaam herbruikbaar concept voor professioneel gebruik in de gastronomie en catering. Deze collectie omvat verse voedselcontainers en bekers in verschillende maten, pizza dozen en onbreekbaar herbruikbaar servies. Alle items zijn ideaal voor gebruik in statiegeldsystemen en vervangen honderden wegwerpbekers en -bakjes gedurende hun levensduur. De MOVE-serie staat voor eigentijdse catering, intelligent design, topkwaliteit en economisch gebruik van vorm en materiaal. Dat is alles wat u nodig heeft om voedsel vers te houden en duurzaam te serveren.

 

Specificaties

  • Merk: Koziol
  • EAN: 4002942639795
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten