Koziol MOVE - Serveerbak, 300ml - Frietbak, Bulk verpakking - 48 stuks Herbruikbaar - Food M - Koziol Move Bio-Circula

4431887
165.60
Je kunt 33 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 33 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
Koziol MOVE - Serveerbak, 300ml - Frietbak, Bulk verpakking - 48 stuks Herbruikbaar - Food M - Koziol Move Bio-Circula
165.60
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Let op - dit betreft een BULK verpakking van 48 stuks.

De MOVE Food M van Koziol is de perfecte vervangen voor het serveren van bijgerechten als frietjes, kleine salades en snacks.
Dit serveerbakje heeft een lengte en breedte van 82mm en een hoogte van 78mm. Voor deze bakjes zijn géén deksels verkrijgbaar, wel een kleinere maat namelijk de Move Food S. 
De bakjes zijn geschikt voor industriële vaatwassers, stoomovens, magnetrons, vriezers en zijn veilig op elkaar te stapelen met een minimale stapelhoogte, namelijk slechts 9mm. 

Voordelen van de Koziol Food M:

  • Geschikt voor industriële vaatwassers: Reinig de bakjes moeiteloos met behulp van industriële vaatwassers, waardoor u waardevolle tijd bespaart.
  • Magnetronbestendig: De bakjes zijn veilig te gebruiken in de magentron. 
  • Voedselveilig: Het bakje is gemaakt van materialen die volledig voedselveilig zijn, zodat u met een gerust hart kunt genieten van alle maaltijden.
  • 100% recyclebaar: Het bakje is volledig recyclebaar, waardoor u bijdraagt aan een duurzamere toekomst.
  • Geschikt voor stoomovens en warmtelampen: Het bakje is veelzijdig en kan worden gebruikt in stoomovens en onder warmtelampen, waardoor het ideaal is voor verschillende toepassingen.
  • Gemakkelijk schoon te maken: Het bakje is eenvoudig schoon te maken, waardoor u tijd en moeite bespaart bij het onderhouden van uw servies.
  • Minimale stapelhoogte: Dankzij de lage stapelhoogte kunt u de bakjes efficiënt opbergen en maximaliseert u de beschikbare ruimte. 
  • Eenvoudig te combineren met het Vytal systeem:Gebruik deze bakjes om gerechten in uit te serveren en behoud toch de voorraad. Bakjes die niet meer terugkomen worden namelijk door de klant betaald dankzij een optioneel Vytal systeem!

Personaliseren of een andere kleuren?

Alle items uit de Koziol MOVE collectie kunnen zowel in basiskleuren als volledig gepersonaliseerd geleverd worden! Neem contact met ons op bij vragen en/of interesse m.b.t. de personalisatie. Dan kijken we samen hoe wij uw wensen, werkelijkheid kunnen maken!

Over het materiaal

De Food M is gemaakt van een innovatief materiaal dat bestaat uit puur bio-circulair thermoplastisch kunststof en houtvezels. Het circulaire kunststof wordt uitsluitend gewonnen uit gebruikt zonnebloem- en koolzaadolie afkomstig uit de industrie en de gastronomie. De toegevoegde bio-circulaire houtvezels worden verkregen uit bomen die overblijven bij bosonderhoud en resten van de papierproductie. De oliën worden verzameld en in een speciaal recyclingproces omgezet in kunststof. Op deze manier krijgen deze materialen voor het eerst een zinvolle herbestemming, omdat ze voorheen alleen thermisch konden worden gerecycled. Bovendien zijn er geen extra "nieuwe" hulpbronnen nodig.

Het nieuwe materiaal combineert de positieve eigenschappen van hout, zoals isolerende eigenschappen en natuurlijkheid, met de voordelen van thermoplastisch kunststof, zoals elasticiteit, lichtheid en individuele kleurbaarheid. Het materiaal is uiteraard vrij van melamine, BPA en bamboe, voedselveilig en volledig recyclebaar.

Kies voor de Food M en geniet van de voordelen van duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak in uw bedrijf. Samen maken we een verschil voor een groenere toekomst.

Over Koziol Move

De Food Box van Ecoboxed is onderdeel van de MOVE-serie, een ongeëvenaard duurzaam herbruikbaar concept voor professioneel gebruik in de gastronomie en catering. Deze collectie omvat verse voedselcontainers en bekers in verschillende maten, pizza dozen en onbreekbaar herbruikbaar servies. Alle items zijn ideaal voor gebruik in statiegeldsystemen en vervangen honderden wegwerpbekers en -bakjes gedurende hun levensduur. De MOVE-serie staat voor eigentijdse catering, intelligent design, topkwaliteit en economisch gebruik van vorm en materiaal. Dat is alles wat u nodig heeft om voedsel vers te houden en duurzaam te serveren.

 

Specificaties

  • Merk: Koziol
  • EAN: 4002942633489
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten