Krumble Zout en peper molen 2-in-1 - Staal

3650356
22.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
HomeLiving
4,4 Sterren
Krumble Zout en peper molen 2-in-1 - Staal
22.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Zout en peper molen 2-in-1 van staal

Deze zout- en pepermolen van het populaire merk Krumble is een aanwinst voor iedere keuken. U hoeft nooit meer op zoek naar de zout en peper, want deze zijn samengevoegd in één handige set. Daarbij komt dat deze set door het elegante, maar toch moderne design, uitstekend gebruikt kan worden als tafelaccessoire op tafel. 

Materiaal

Deze unieke zout- en pepermolen is van roestvrij staal en kunststof. Deze robuuste materialen maken het tot een favoriet in uw keuken. Zelfs bij een valpartij, blijft uw zout en peper stevig in het omhulsel van kunststof en roestvrij staal. Deze zout- en peperset is eenvoudig schoon te houden. Dankzij het roestvrije staal komen er geen doffe plekken op de molen en blijft deze zet zijn kleur en glans houden.

Design

Deze molen van zout en peper heeft een uniek en modern design. In het omhulsel zitten zowel zout, als peperkorrels. In een hoekig ying-yang design zitten het zout en de peperkorrels recht naast elkaar. Dankzij de uitvoering van glazen compartimenten in het midden, kunt u altijd zien hoeveel zout en peper u nog heeft.

2-in-1

Dankzij het unieke design kan deze zout- en peperset een 2-in-1 functie dienen. U heeft dankzij deze set van Krumble peper én zout altijd bij de hand. De compartimenten kunnen los van elkaar gebruikt en gevuld worden. Deze unieke set voor peper en zout van Krumble past dankzij het strakke design in iedere keuken. Het is handig in gebruik en gaat dankzij de sterke materialen jarenlang mee.

Specificaties

  • Merk: Krumble
  • EAN: 8719688022557
  • Inhoud in liters: 0.0
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Staal
  • Afmeting (cm): 5x5x22 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 271.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten