Kunstbloemen Veldboeket Paars/Blauw

4414133
79.99
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Kunstbloemen Veldboeket Exotisch Kunstbloemen Veldboeket kleurrijk Kunstbloemen Veldboeket Paars/Blauw Kunstbloemen Veldboeket Rose
Verkoop door Blokker
Kunstbloemen Veldboeket Paars/Blauw
79.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Laat uw interieur stralen met een vleugje magie en kleurrijkheid met ons Kunstbloemen Veldboeket in paars en blauw. Dit prachtige arrangement combineert de rustgevende elegantie van paarse tinten met de levendige energie van blauw, waardoor een betoverende sfeer ontstaat die elke ruimte transformeert.

Elke bloem in dit veldboeket is zorgvuldig geselecteerd om een harmonieus geheel te creëren dat de verbeelding prikkelt en de zintuigen betovert. Van weelderige paarse lavendel tot levendige blauwe korenbloemen, elk element is met vakmanschap vervaardigd om een levensechte uitstraling te bieden die niet te onderscheiden is van verse bloemen.

Of u nu op zoek bent naar een opvallend accent voor uw woonkamer, een sfeervolle toevoeging voor uw kantoor of een betoverende decoratie voor een speciale gelegenheid, ons Kunstbloemen Veldboeket in paars en blauw past perfect bij elke setting. De levendige kleuren en natuurlijke uitstraling van dit boeket zullen elke ruimte verfraaien en een vleugje vreugde toevoegen aan uw dagelijkse leven.

Breng de schoonheid van de natuur naar binnen met ons Kunstbloemen Veldboeket in paars en blauw en creëer een betoverende omgeving die inspireert en verwondert. Laat uw ruimte opbloeien met de levendige kleuren en tijdloze elegantie van dit prachtige arrangement.



Productspecificaties

  • Merk: No brand
  • Artikelnummer: 0016324
  • EAN: 8714344508895
  • Kleur: Paars
  • Materiaal: Polyethyleen
  • Afmeting (cm): 50x50x70 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 440.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten