trends van Blokker

de bloemenwinkel van Blokker.

Kunstbloemen zijn een prachtig en duurzaam alternatief voor echte bloemen. Omdat kunstbloemen van zijde gemaakt zijn, zien ze er levensecht uit. Onderhoud is niet nodig, ze blijven altijd mooi. Kies voor een kant-en-klaar boeket of stel je eigen boeket samen in de kleuren van je interieur.

trends City oasis

Vrolijke mix

Kleurrijk, dat is dit veldboeket zeker. Het rood van de klaproos, het roze van de spirea, het oranje-geel van de roos en dan ook nog de tinten van die andere bloemen… Hier fleurt elk huis van op! Kortom: een vrolijke mix van kunstbloemen, die een uitstraling hebben alsof je ze net uit de tuin hebt geplukt.

Kleurpalet

tip

Zet het boeket af en toe in een andere vaas. Verrassend hoe het er dan steeds weer anders uitziet.

trends City oasis

Op en top romantisch

Een boeket waarin roze de boventoon voert. Als dat niet romantisch is! Zo zitten er roze rozen en hortensia in: bloemen die je in het voorjaar en de zomer volop in de natuur ziet, maar waar je nu het hele jaar door plezier van hebt. En dat zonder verzorging, want dat is het voordeel van kunstbloemen!

Kleurpalet

tip

Wissel de bloemen in het boeket af met losse kunstbloemen. Dan krijgt het boeket een nieuwe uitstraling.

trends City oasis

Rust en magie

Kunstbloemen in paars, blauw en lila, afgewisseld met wit. Kleuren die perfect op elkaar aansluiten en samen in elk interieur voor rust, maar ook voor een vleugje magie zorgen. Neem alleen al die kleine blauwe korenbloemen… Een aanrader dus, dit veldboeket. Ook al is het niet echt. Maar wie ziet het verschil?

Kleurpalet

tip

Zet het boeket in een vaas van glas. Dan komen de kleuren van de bloemen nog beter tot hun recht.

trends City oasis

Exotische weelde

Van orchideeën tot hibiscus. In tropische gebieden bloeien ze speelser en weelderiger. Combineer je die bloemen, dan krijg je dus een mix van fascinerende kleuren, vormen en texturen. Neem dit boeket. Een boeket met een exotische charme. Gemaakt van kunstbloemen en zeker een verrijking van je huis.

Kleurpalet

tip

Maak eens een groepje van meerdere vazen met boeketten. Moet je eens kijken hoe leuk dat eruitziet.