Kunstplant in Goudkleurig Ananas Pot – H21 cm

4152463
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Kunstplant in Goudkleurig Ananas Pot – H21 cm
24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Breng een vleugje weelderige tropische schoonheid in je huis met onze Kunstplant in Goudkleurig Ananas Pot. Met een hoogte van 21 cm is deze decoratieve kunstplant de perfecte keuze om een exotisch accent toe te voegen aan je interieur, zonder de zorg voor water of onderhoud.

Kenmerken:

  1. Elegant Goudkleurig Design: De goudkleurige ananasvormige pot straalt elegantie en stijl uit. Het voegt een vleugje glamour toe aan elke kamer en maakt deze kunstplant tot een opvallend decoratief stuk.
  2. Levensechte Details: Onze kunstplant is met zorg ontworpen om natuurgetrouwe details te bevatten, van de groene bladeren tot de textuur en kleurvariaties. Het ziet eruit als een weelderige tropische plant die net vers uit de tuin is gehaald.
  3. Onderhoudsvrij Genieten: Deze kunstplant heeft geen water, zonlicht of snoei nodig. Je kunt altijd genieten van zijn schoonheid zonder je zorgen te maken over verwelking of vallende bladeren.
  4. Veelzijdige Toepassing: Plaats deze kunstplant op elke gewenste locatie in je huis, zoals op een plank, bureau, salontafel, of als tafeldecoratie tijdens speciale gelegenheden. Het voegt een vleugje natuurlijke charme toe aan elke ruimte.
  5. Hoogwaardige Kwaliteit: Onze kunstplant is vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit, wat zorgt voor een duurzaam en langdurig decoratief element in je interieur.

Voeg een sprankje glamour en de schoonheid van de natuur toe aan je huis met onze Kunstplant in Goudkleurig Ananas Pot. Het is de perfecte keuze voor diegenen die houden van het exotische en willen genieten van een onderhoudsvrij groen accent in hun interieur. Bestel vandaag nog en geef je huis een vleugje tropische pracht.

MATERIAAL:
Keramiek

KLEUR:
Goud, Groen

AFMETING:
Ø13 cm x H21

GEWICHT:
0,8 KG

Specificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 6097344714780
  • Kleur: Goudkleurig
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 13x13x21 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten