Kunstplant in Zwarte Ananas Pot – H21 cm

4152467
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Kunstplant in Zwarte Ananas Pot – H21 cm
24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Breng een eigentijds en trendy accent in je interieur met onze Kunstplant in een zwarte ananas pot, met een hoogte van 21 cm. Deze decoratieve kunstplant is de perfecte keuze om je huis te verfraaien met een vleugje moderne flair, zonder de zorgen van water geven of onderhoud.

Kenmerken:

  1. Stijlvolle Zwarte Ananas Pot: De zwarte ananasvormige pot is een stijlvolle blikvanger op zichzelf. Het voegt een eigentijdse en chique uitstraling toe aan je decor, waardoor het een opvallend stuk wordt.
  2. Levensechte Details: Onze kunstplant is met zorg ontworpen om realistische details te weerspiegelen, van de groene bladeren tot de textuur en kleurvariaties. Het ziet eruit als een frisse, levendige plant zonder het gedoe van verzorging.
  3. Onderhoudsvrij Genieten: Deze kunstplant vereist geen water, zonlicht of snoei. Je kunt altijd van de esthetische waarde ervan genieten zonder je zorgen te maken over verwelking of bladverlies.
  4. Veelzijdige Toepassing: Plaats deze kunstplant op elk gewenst oppervlak in je huis, zoals een plank, bureau, salontafel, of als decoratief element tijdens speciale gelegenheden. Het voegt een vleugje moderne elegantie toe aan elke ruimte.
  5. Hoogwaardige Kwaliteit: Onze kunstplant is vervaardigd met aandacht voor detail en kwaliteit, wat resulteert in een duurzaam en langdurig decoratief stuk voor je interieur.

Verfraai je huis met eigentijdse charme en een moderne uitstraling met onze Kunstplant in Zwarte Ananas Pot. Het is de perfecte keuze voor diegenen die een trendy en onderhoudsvrij groen accent willen toevoegen aan hun interieur. Bestel vandaag nog en geef je huis een vleugje eigentijdse stijl.

MATERIAAL:
Kunstof, Cement

KLEUR:
Zwart, Groen

AFMETING:
Ø13 cm x H21

GEWICHT:
0,8

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 6097337252251
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 13x13x21 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten