LEGO VIDIYO Bandmates - 43101

3813818
9.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
KoopjeXL
3,4 Sterren
LEGO VIDIYO Bandmates - 43101
9.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Inspireer kinderen tot het regisseren en produceren van opwindende muziekvideo's om er vervolgens zelf in te spelen, met de LEGO VIDIYO Bandmates (43101) uitbreidingsbox en app. De Bandmates Minifigures muziek speelgoed is de perfecte uitbreidingsset voor elke muziekvideo maker uit de LEGO VIDIYO BeatBox Serie. LEGO VIDIYO speelgoed en de gratis VIDIYO app laten kinderen kennis maken met Social Media & muzikaal spelen door ze hun eigen muziekvideo's te laten regisseren, produceren en erin op te treden.

Download de app om de minifiguur te scannen en zijn coole podiumpersonages te ontdekken. Scan vervolgens de BeatBits om speciale effecten, uitdagingen en nog meer te ontgrendelen, terwijl kinderen hun eigen unieke muziekvideo produceren om te delen met andere creatievelingen in deze kindveilige sociale omgeving.

De LEGO VIDIYO app is compatibel met bepaalde iOS- en Android-apparaten. Controleer de compatibiliteit op www.LEGO.com/devicecheck. Voor de volledige ervaring is een tablet/smartphone vereist (niet inbegrepen). Kinderen moeten toestemming aan hun ouders vragen voordat ze online gaan.

Productspecificaties

  • Merk: LEGO
  • Adviesleeftijd: vanaf 7 jaar
  • Serie: LEGO VIDIYO
  • EAN: 5702016916874
  • Aantal onderdelen: 11
  • Speelgoedthema: Film, TV en Muziek
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 10.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten