Lideka Solar Powerbank + Solar Charger 4x USB USB C Snel & Draadloos Opladen? 30.000 mAh

4581541
149.99 129.99
Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MSI TRADING
2,9 Sterren
Lideka Solar Powerbank + Solar Charger 4x USB USB C Snel & Draadloos Opladen? 30.000 mAh
149.99 129.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ontmoet de Lideka® - Solar Powerbank + Solar Charger: de meest veelzijdige en krachtige powerbank die er is! Met krachtige zonnepanelen en een enorme batterijcapaciteit van 30.000 mAh, kun je altijd en overal toegang krijgen tot stroom. Met 4 USB-poorten, een USB-C-poort, quick charge functie en draadloos opladen, kun je gemakkelijk meerdere apparaten tegelijkertijd opladen. In de zon laad hij tot wel 7x sneller dan alle andere Solar Powerbanks. Plus, met een super felle zaklamp, valbescherming en waterbestendigheid is hij perfect voor buitenavonturen. En, hij is niet alleen geschikt voor outdoor gebruik, maar ook voor indoor gebruik! Bestel vandaag nog en ervaar de betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze powerbank.

Solar Charger - Laad op waar je ook bent

Met de ingebouwde solar charger kan je de powerbank opladen door hem simpelweg bloot te stellen aan zonlicht. Zo kan je altijd en overal genieten van een volle batterij. Deze functie is perfect voor wanneer je je in de natuur bevindt of wanneer er geen stopcontact in de buurt is.

Extreem snelle lading met meerdere Solar Charger - Laad tot wel 7x sneller dan een normale Solar Powerbank in de zon

Met meerdere Solar Chargers kan de Lideka® - Solar Powerbank + 1X Solar Chargers tot wel 7x sneller worden opgeladen dan een normale Solar Powerbank in de zon. Dit betekent dat je sneller kan genieten van een volle batterij en langer kan blijven werken, zelfs wanneer er geen stopcontact in de buurt is. De Lideka® - Solar Powerbank + 1X Solar Chargers is dus niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar ook nog eens extreem snel en efficiënt. Bestel hem vandaag nog en ervaar de voordelen van deze geweldige powerbank!

4 USB Poorten - Laad meerdere apparaten tegelijkertijd op

Met vier USB-poorten kan je meerdere apparaten tegelijkertijd opladen, waardoor je nooit meer hoeft te wachten tot één apparaat volledig is opgeladen. Dit is handig voor zowel thuis als onderweg.

Quick Charge functie - Laad snel op

Met de Quick Charge functie kan je jouw apparaten razendsnel opladen, waardoor je kostbare tijd bespaart. Deze functie is perfect voor wanneer je haast hebt of wanneer je jouw apparaat snel opgeladen wilt hebben.

USB-C poort - Opladen met de nieuwste technologie

Met de USB-C poort kan je apparaten opladen met de nieuwste technologie. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere oplaadervaring.

Wireless Charging - Draadloos opladen

Met de Wireless Charging functie kan je jouw apparaten draadloos opladen. Dit is handig wanneer je jouw telefoon wilt opladen zonder gedoe met kabels.

Super felle zaklamp - Altijd een lichtje bij de hand

Met de super felle zaklamp kan je altijd een lichtje bij de hand hebben. Dit is perfect voor wanneer je 's avonds buiten bent of wanneer je een donkere ruimte moet betreden.

30.000 mAh - Genoeg vermogen voor al je apparaten

Met 30.000 mAh kan je tot wel 15 keer jouw telefoon opladen. Dit betekent dat je nooit meer zonder batterij komt te zitten, zelfs niet wanneer je meerdere apparaten moet opladen.

Speciale valbescherming - Beschermd tegen ongelukken

Met de speciale valbescherming is de powerbank beschermd tegen ongelukken. Dit zorgt ervoor dat de powerbank langer meegaat en minder snel beschadigd raakt.

Waterbestendig - Gebruik in alle weersomstandigheden

De powerbank is waterbestendig, wat betekent dat je hem in alle weersomstandigheden kan gebruiken. Hierdoor kan je hem zelfs in de regen gebruiken zonder zorgen.

Voordelen van de Lideka® - Solar Powerbank + 1X Solar Chargers:

  • Altijd en overal jouw apparaten opladen
  • Geen gedoe met kabels door de Wireless Charging functie
  • Razendsnel opladen met de Quick Charge functie
  • Duurzaam en milieuvriendelijk opladen via de ingebouwde solar charger
  • Waterbestendig en valbestendig, waardoor de powerbank langer meegaat
  • Super felle zaklamp voor wanneer je altijd een lichtje bij de hand wilt hebben

Outdoor gebruik - Voor de avonturiers

De powerbank is speciaal ontworpen voor outdoor gebruik. Dit betekent dat hij perfect is voor avonturiers en reizigers.

Indoor gebruik - Voor thuis of op kantoor De powerbank kan

ook binnen worden gebruikt. Dit maakt hem perfect voor thuis of op kantoor, waar je hem bijvoorbeeld kan gebruiken tijdens stroomstoringen.

Opladen via het stopcontact - Snel en efficiënt

De powerbank kan ook worden opgeladen via het stopcontact. Dit is de snelste en meest efficiënte manier om de powerbank op te laden.

Opladen via de zon - Duurzaam en milieuvriendelijk

Met de ingebouwde solar charger kan de powerbank ook worden opgeladen door middel van zonne-energie. Dit is een duurzame en milieuvriendelijke manier van opladen, wat goed is voor het milieu en voor jouw portemonnee.

Opladen via de laptop - Handig voor onderweg

De powerbank kan ook worden opgeladen via de laptop. Dit is handig voor onderweg, wanneer je geen stopcontact in de buurt hebt.

Specificaties Solar Powerbank

  • Batterij Capaciteit: 30000 mAh
  • Materiaal: ABS
  • LED lamp: 900 Lumen
  • Afmetingen: 178 x 97 x 30 mm
  • 3.7V/30000 mAh = 111Wh

Specificaties Solar Charger

  • Solar power: 5V/2400mAh (in de volle zon)
  • Input: 5V/2A (het kan parallel gebruikt worden met 2 of meerdere apparaten)
  • Output: 5V/3A max

Conclusie

Met de Lideka® - Solar Powerbank + 1X Solar Chargers heb jij altijd en overal een volle batterij en kan je al jouw apparaten opladen. Deze powerbank is waterbestendig, valbestendig en speciaal ontworpen voor outdoor gebruik, waardoor hij perfect is voor avonturiers en reizigers. Daarnaast kan de powerbank ook worden opgeladen via het stopcontact, via de laptop en door middel van zonne-energie, waardoor hij duurzaam en milieuvriendelijk is. Bestel hem vandaag nog en geniet van een zorgeloze ervaring met jouw apparaten!

Specificaties

  • Merk: Lideka
  • Verpakkingsinhoud: 1x solar charger 1x cable
  • EAN: 8720618643537
  • Afmeting (cm): 2,2x1,9x0,4 (LxBxH)
  • Batterij capaciteit (mAh): 32400
  • Voltage: 5.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten