LUKAS H900 4K Touch Wifi GPS 128gb dashcam

3912124
399.00
Je kunt 79 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 79 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
LUKAS H900 4K Touch Wifi GPS 128gb dashcam
399.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze hoogwaardige LUKAS H900 neemt zeer scherpe beelden op in 4K + FullHD resolutie. Alle details zoals kentekens en personen worden daarom goed in beeld gebracht zodat je niets hoeft te missen. De voorste camera heeft een 12.35MP Sony Exmor sensor met een kijkhoek van 132°die ook in het donker uitstekend presteert. In de camera achter zit een 2.1 Sony Starvis sensor met kijkhoek van 141°.

De achter camera wordt met een meegeleverde kabel van 5 meter verbonden aan de voorste dashcam, je hebt dus geen aparte voeding voor de achter camera nodig. De beelden van beide camera's worden op de Micro SD kaart in de voorste dashcam opgeslagen. Voor langere voertuigen is een kabel van 11m optioneel verkrijgbaar.

H.265 HEVC compressie

Deze LUKAS H900 4K gebruikt de laatste H.265 HEVC (High Efficiency Video Coding) technologie om de beelden op de slaan op de Micro SD kaart. In het kort betekent dit dat de LUKAS H900 4K minder geheugen dan andere FullHD dashcams verbruikt. De bestanden zijn dus wél van de beste kwaliteit maar nemen niet teveel geheugen in beslag op de Micro SD kaart.

3.5 inch Touchscreen LCD scherm

Deze LUKAS H900 4K heeft een groot en helder 3.5 inch touchscreen LCD scherm. Op het scherm kunnen alle video's live worden bekeken en opgenomen video's worden afgespeeld. Tevens is het LCD scherm handig te gebruiken om de menu instellingen te wijzigen. Met één druk op de knop kan worden gewisseld tussen de voorste en achterste camera, ook kunnen beide camera's tegelijk worden weergegeven. De H900 4K is hierdoor ook erg handig als achteruitrijd camera.

ADAS 3.0

Het vernieuwde en nog nauwkeurigere ADAS 3.0 systeem op deze LUKAS H900 4K is een ingebouwd 'Advanced Driver Assistant System'. Dit systeem ondersteunt de bestuurder met waarschuwingen tijdens het autorijden op drie manieren:

FCWS: 'Forward Collision Warning System'. Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt benaderd. Het systeem alarmeert bijvoorbeeld bij een filevorming voor de auto. Bij een goed GPS signaal is de actuele snelheid bekend en kan de camera een goede inschatting maken van de situatie rondom de auto.

LDWS: 'Lane Departure Warning System'. Wanneer de auto op de snelweg van rijbaan dreigt te veranderen kan de camera een signaal geven. 

FVSA: 'Forward Vehicle Start Alarm'. Let je ook weleens niet op als je voor het stoplicht staat? Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger begint weg te rijden, bijvoorbeeld bij een stoplicht of in de file.

Een nieuwe functie van de ADAS 3.0 is de TTC (Time to Collision) en DTC (Distance to Collision), deze geven respectievelijk de tijd en afstand weer ten opzichte van de voorganger. 

*Het ADAS systeem werkt afhankelijk van het type rijbaan op sommige locaties beter dan op andere. Wij kunnen een perfecte werking van het systeem daarom niet garanderen en het is belangrijk altijd zelf goed op te blijven letten tijdens het rijden.

Wifi

De LUKAS H900 4K is uitgerust met Wifi. Met deze Wifi kan via smartphone of tablet worden verbonden met de H900 4K dashcam. De speciaal ontworpen LUKAS app voor iOS en Android zorgt voor een naadloze toegang tot de dashcam om alle opgenomen video's direct met al je kennissen te delen. Via de Wifi kunnen ook de instellingen van de dashcam worden gewijzigd en kunnen opgeslagen opgenomen beelden worden bekeken. Een ander groot voordeel van de Wifi functionaliteit in deze dashcam is de automatische firmware update die kan worden uitgevoerd.

De laatste firmware voor Lukas is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: Lukas
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: LUKAS H900 4K, FullHD achter camera, Verbindingskabel achter camera (5 meter), Raamhouder, Stickers voor raamhouder (2x)Continue voeding (4 meter),
  • EAN: 8809359825713
  • GPS: Ja
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten