Luxime® - Digitale Wekker Met Projectie - Slaapkamer - Projectieklok Plafond - Projectiewekker - Wit

3825323
39.90 34.90
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Luxime® - Digitale Wekker Met Projectie - Slaapkamer - Projectieklok Plafond - Projectiewekker - Wit Luxime® - Digitale Wekker Met Projectie - Slaapkamer - Projectieklok Plafond - Projectiewekker - Zwart
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Premium-Commerce
3,9 Sterren
Luxime® - Digitale Wekker Met Projectie - Slaapkamer - Projectieklok Plafond - Projectiewekker - Wit
39.90 34.90
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wil jij op tijd en uitgerust wakker worden? Met de Luxime® digitale projectie wekker sta je vanaf nu elke dag goedgezind op. Deze stijlvolle wekker past bij ieder interieur en beschikt over diverse functies, zoals het projecteren van tijd op de muur of op het plafond. De wekker is geschikt voor in de slaapkamer, woonkamer, kantoor of als decoratie.

Innovatieve projectie wekker van Luxime®
Maak kennis met de nieuwste projectie wekker uit onze collectie. Onze nieuwe projectie wekker van Luxime® onderscheidt zich door de kwalitatieve én unieke USP's vergeleken met andere modellen op de markt. We hebben de grootste zorg besteedt aan de ontwikkeling van deze wekker en zijn blij met het eindresultaat. Als je het zelf wilt ervaren, nodigen we je uit om het nu te proberen!

Een aanwinst voor je interieur
De projectie wekker van Luxime® is een echte aanwinst voor je interieur. Met zijn strakke, moderne look geeft deze wekker een sensationele luxe-uitstraling aan elke slaapkamer. Bovendien doet het scherm van de wekker ook dienst als spiegel. Hierdoor ziet de wekker er meer uit als een decoratiestuk dan een simpele wekker.

Zacht licht voor je ogen
Je kan het licht van de wekker in zes verschillende niveaus van helderheid instellen, waardoor het licht van de wekker in het donker aangenaam is aan je ogen en waardoor je de wekker nog steeds kan aflezen wanneer het licht is.

Twee verschillende alarmtijden
Met de projectie wekker van Luxime® is het mogelijk om twee verschillende alarmtijden in te stellen. Ideaal als je samen slaapt, maar op andere uren opstaat. Als je ’s ochtends nog niet klaar bent om uit bed te komen kan je gebruik maken van de snooze functie.

Een verstelbare projector
's Nachts kan je de tijd goed aflezen aangezien de wekker met een projector werkt. Zo kan jij de tijd zowel op het scherm van de wekker aflezen als op de muur waarnaar jij de projector richt. Deze projector is volledig verstelbaar, zodat jij zelf kan kiezen waar in je slaapkamer je graag de tijd wilt zien. Wanneer je de knop 'project' op de wekker twee seconden ingedrukt houdt, dan kun je ervoor kiezen om de tijd te roteren op de muur.

Een oplaadfunctie voor jouw gsm
Naast een wekker heb je vaak ook je gsm in de buurt van je bed liggen. Nu moet je niet meer uit je bed komen op zoek naar een stopcontact om je gsm op te laden, want de wekker van Luxime® heeft hier al aan gedacht. Zo is er een handige USB-poort en een USB C-poort waar jij je gsm mee kan opladen.

Voeding netstroom
De digitale projectie wekker van Luxime® werkt op netstroom. Je kan de wekker aansluiten op het stopcontact door middel van een USB-kabel, waarbij je de tijd constant ziet. Wanneer je de USB-kabel uittrekt, werkt de wekker verder op batterijen en zal het scherm enkel oplichten wanneer je een knop van de wekker indrukt of wanneer het alarm afgaat. Ideaal dus om minder energie te verbruiken! Vanwege milieuoverwegingen wordt geen adapter meegeleverd.

Nadat je de projectie wekker van Luxime® in handen hebt gekregen, zul je...
- De tijd kunnen zien vanaf je muur
- Je telefoon kunnen opladen via de wekker
- De helderheid van de wekker kunnen instellen naar jouw wens
- Een extra spiegel in je slaapkamer hebben
- 2 verschillende alarmen kunnen instellen
- Op tijd wakker worden

Specificaties:
- Afmeting: 18.5 x 2.4 x 7.7 cm (l x b x h)
- 2 Alarmen
- 6 helderheidsinstellingen
- Projecteert 2-5 meter ver
- USB en USB-C output
- 12/24 of AM/PM tijdsweergave
- De wekker werkt met usb kabel op netstroom
- Nederlandse handleiding inbegrepen
- USB-kabel inbegrepen
- Adapter (niet inbegrepen)

100% Tevredenheidsgarantie
Wij staan volledig achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie. Wanneer je niet tevreden bent met een van onze producten dan kun je contact opnemen Blokker en zoeken wij samen naar een passende oplossing.

Wil jij ook een stijlvolle projectie wekker die past bij jouw interieur? Bestel dan nu de Luxime® projectie wekker en geniet van een goede nachtrust en een vlotte start van je dag, elke dag opnieuw!

Productspecificaties

  • Merk: Luxime
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720254968575
  • Wekker opties: Snooze
  • Type bediening: Knoppen
  • Analoog of digitaal: Digitaal
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 18x2x9 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 144.0
  • Werkt op batterijen: Nee

Beoordelingen

Gesponsorde producten