Luxime - Wekker Analoog Zonder Tikgeluid - Analoge Wekker - Senioren - Slaapkamer - Zwart/wit

3802589
28.90 23.90
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad

Kies je kleur:

Luxime - Wekker Analoog Zonder Tikgeluid - Analoge Wekker - Senioren - Slaapkamer - Blauw/roze Luxime - Wekker Analoog Zonder Tikgeluid - Analoge Wekker - Senioren - Slaapkamer - Wit/lichtblauw Luxime - Wekker Analoog Zonder Tikgeluid - Analoge Wekker - Senioren - Slaapkamer - Wit/roze Luxime - Wekker Analoog Zonder Tikgeluid - Analoge Wekker - Senioren - Slaapkamer - Zwart/wit
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Premium-Commerce
3,8 Sterren
Luxime - Wekker Analoog Zonder Tikgeluid - Analoge Wekker - Senioren - Slaapkamer - Zwart/wit
28.90 23.90
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wil jij op tijd en uitgerust wakker worden? Deze unieke wekker van Luxime is dan precies wat je zoekt! De wekker is absoluut een eye catcher door zijn moderne uitstraling. Deze stijlvolle wekker past bij ieder interieur en beschikt over diverse functies. De wekker is geschikt voor in de slaapkamer, woonkamer, kantoor of als decoratie.

Begin je dag met een wekker van Luxime!

Zachte intieme kleuren voor een luxe gevoel
Begin je dag goed met een wekker van Luxime. Deze stijlvolle analoge wekker is absoluut een aanwinst voor in jouw slaapkamer. Luxime wekkers zijn geselecteerd om je te helpen vrolijker en fris op te staan. Wil je wakker worden met het gevoel dat je op vakantie bent en je alleen maar hoeft te ontspannen? Klokken geven rustgevende kleuren af, afwisselend met intieme, warme kleuren voor tijdens je slaap. Geïnspireerd door de natuur word je na je gezonde nachtrust vervolgens gewekt door middel van een daglicht simulatie waarmee je met een fijn gevoel wordt gewekt. Word wakker en gun jezelf een wekker of geef er een als origineel cadeau!

Slaapcyclus bevorderen
In de loop der jaren zijn we eraan gewend geraakt om onze wekkers op onze smartphones in te stellen. En toch maakt de traditionele wekker naast het bed een comeback. Hoe dat kan? Steeds meer mensen kiezen ervoor om te slapen met onze telefoons uit het zicht. Want slapen, dat doe je voor je rust. We hebben geavanceerde luxe wekkers die een verbeterde natuurlijke slaapcyclus bevorderen en stijlvolle uurwerken die het decor van je slaapkamer een luxe upgrade geven. Veel bekende Nederlanders gingen je al voor, ook zij kiezen voor Luxime.

Zonder tikgeluid
De analoge wekker van Luxime maakt geen tikgeluid. De wekker beschikt over een sluipende secondewijzer zodat je ongestoord kunt slapen. De analoge wekker van Luxime is beschikbaar in 3 kleuren en geschikt voor jong en oud! De wekker beschikt over een alarm, snooze en lichtfunctie. Een voordeel van de Luxime wekker is dat deze op een AA-batterij werkt. Bij een bestelling wordt er een AA-batterij meegeleverd. Je hoeft de wekker dus niet met een kabel aan te sluiten in het stopcontact zoals bij de meeste wekkers. Handig dus!

Voordelen Luxime wekker
- Zonder tikgeluid!
- Premium kwaliteit!
- Duidelijke cijfers!
- Praktisch display!
- Elegant ontwerp!
- Voor jong en oud!
- Beschikbaar in 5 kleuren!
- Het perfecte cadeau!

Specificaties
- Merk: Luxime
- Kleur: Zwart/wit
- Afmeting: 8.2 × 4.5 × 8.2 cm (l × b × h)
- Gewicht: 140 gram
- Voeding: 1× AA-batterij (inbegrepen)
- NL/ EN Handleiding

100% Tevredenheidsgarantie
Wij staan volledig achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie. Wanneer je niet tevreden bent met een van onze producten dan kun je contact opnemen via Blokker en zoeken wij samen naar een passende oplossing.

Verwen jezelf of een ander met deze exclusieve wekker van Luxime!. Dit product wordt geleverd in een luxe verpakking en is daarom ook leuk om als cadeau te geven. Met de wekker van Luxime word jij op tijd en uitgerust wakker!

Inhoud verpakking
- Analoge Wekker
- NL/ EN Handleiding
- 1× AA Batterij

Productspecificaties

  • Merk: Luxime
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8719325827767
  • Wekker opties: Snooze
  • Analoog of digitaal: Analoog
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 8,2x4,5x8,2 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 150.0
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten