Magnetische Zandloper - Voor een magische minuut - Ca. 16 cm - Zandloper - Zandloper magnetisch zand - Original

4194423
16.75
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Magnetische Zandloper - Voor een magische minuut - Ca. 16 cm - Zandloper - Zandloper magnetisch zand - Original
16.75
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Magische minuut met de Magnetische Zandloper

Op zoek naar een nieuwe manier om de tijd te doden? Maak kennis met onze Magnetische Zandloper, de perfecte metgezel voor een magische minuut! Met een hoogte van ongeveer 16 cm is deze zandloper een opvallende aanvulling op elk bureau, plank of tafel. Maar wat maakt deze zandloper nou zo bijzonder?

Bijzondere zandloper magnetisch zand!

De zandloper met magnetisch zand ziet er futuristisch uit. Laten we eerlijk zijn, wie wil er nu nog terug naar saaie gewone zand? Dit magnetische wonder is ontworpen om je te helpen gefocust te blijven. Het is perfect voor bijvoorbeeld een korte meditatiesessie of gewoon om even weg te dromen terwijl je naar de hypnotiserende beweging van het magnetische zand kijkt.

Ander design, dezelfde werking

Je draait gewoon de zandloper om en ziet hoe het magnetische zand zich een weg baant door de tijd, allemaal in slechts zestig seconden. Daarnaast word de zandloper geleverd met een houten onderzetter, zodat je hem overal kunt neerzetten. Zet hem op je bureau, je nachtkastje of zelfs op het aanrecht terwijl je een kopje koffie zet!

De Magnetische zandloper is niet alleen een tijdsinstrument, maar ook een geweldige blikvanger. Naast dat het de tijd bijloopt, is het ook een mooi decoratie item. Het is een perfect cadeau voor die vriend die altijd klaagt over tijdgebrek. 

Nu deze mooie zandloper kopen!

Het is bijna hypnotiserend om te zien hoe de kleine korreltjes zich een weg banen door de s/malle doorgang van de zandloper. Het is alsof je even een momentje van rust en ontspanning vindt te midden van een drukke dag. Het is ook nog eens een geweldig cadeau-idee! Of het nu voor een vriend, familielid of collega is, deze magnetische zandloper zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren. Het is origineel, creatief en gewoonweg leuk!

Kenmerken Magnetische zandloper:

  • De zandloper duurt een minuut lang
  • Magentisch zand
  • Heeft een hoogte van ca. 16 cm
  • Komt met houten onderzetter

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw zandloper met magnetisch zand en zet de tijd naar jouw hand. Minuten zijn kostbaar, en nu kun je er eindelijk eentje claimen voor jezelf. De Magnetische Zandloper haal je bij MegaGadgets!

Meer informatie nodig? Lees dan hier de blog over de Magnetische Zandloper!

Specificaties

  • Merk: Out of the Blue
  • EAN: 4029811142651
  • Afmeting (cm): 96x96x204 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten