Massagerr® Mini Box - Massage Bal - Duo Massagebal - Mini Foam Roller – Stressbal - Triggerpoint Roller Set – Zwart

3994063
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Massagerr® Mini Box - Massage Bal - Duo Massagebal - Mini Foam Roller – Stressbal - Triggerpoint Roller Set – Groen Massagerr® Mini Box - Massage Bal - Duo Massagebal - Mini Foam Roller – Stressbal - Triggerpoint Roller Set – Zwart
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massagerr
3,5 Sterren
Massagerr® Mini Box - Massage Bal - Duo Massagebal - Mini Foam Roller – Stressbal - Triggerpoint Roller Set – Zwart
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Massagerr Mini Box® is een complete set van de beste zelfmassage tools om spanningen en pijnlijke triggerpoints te behandelen. Het is perfect voor ontspanning of voor en na je favoriete fysieke activiteiten. Deze fascia massage methode behandelt de spieren en stimuleert de bloedcirculatie voor optimale ontspanning en prestaties.

De Massagerr Mini Box is een cadeautje voor je lichaam, of je nu op zoek bent naar een goede warm-up of een stevige massage. De Massagerr Mini Box is speciaal ontworpen om spierspanning en fasciale verklevingen los te maken, waardoor je spieren meer ontspannen en beter presteren. Naast trainingsdoeleinden is de set ook perfect als zelfmassage tool.

Waarom onze Massagerr Mini Box de slimste keuze is:

? Verschillende massage tools: Onze set wordt geleverd met 4 fascia massage tools, waaronder een trigger bal voor specifieke triggerpoints, een duo trigger bal speciaal ontworpen voor de rug en een stress bal voor mentale stress en meer focus. Daarnaast bevat de set een mini foam roller voor kleinere spiergroepen, zoals de voeten en armen. 

? Optimaal herstel: Onze uitgebreide massage set is de beste keuze voor jouw spierherstel. De fascia tools kneden spierspanning weg en voorzien je spieren van meer zuurstof en voedingsstoffen. Goed herstel is het halve werk!

? Compleet pakket: Onze set is compleet en geschikt voor het hele lichaam. Je kunt de set voor elke spiergroep gebruiken en geef je elke spiergroep de juiste aandacht.

Niet tevreden? Retourneer je product binnen 30 dagen gratis. Wij bieden ook een 100% tevredenheidsgarantie van 24 maanden.

Bestel jouw Massagerr Mini Box vandaag nog en geef je spieren de beste verzorging!

Productspecificaties

  • Merk: Massagerr
  • EAN: 8719327781739
  • Materiaal: Foam
  • Afmeting (cm): 15x16x9 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten