MasterClass - Officemes 12cm, Afgeronde punt - Tipless - RVS Lemmet - Utility Knife - MasterClass Tipless

4494435
16.01
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
MasterClass - Officemes 12cm, Afgeronde punt - Tipless - RVS Lemmet - Utility Knife - MasterClass Tipless
16.01
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek het MasterClass Tipless 12cm Utility Mes (ook bekend als officemes): Veilig en Efficiënt Snijden in de Keuken

Het MasterClass Tipless 12cm Utility Mes (ook bekend als officemes) is de ideale metgezel voor al je snijbehoeften in de keuken. Met zijn unieke afgeronde, puntloze ontwerp biedt dit mes niet alleen een veilige snijervaring, maar ook efficiëntie en veelzijdigheid. Ontdek de voordelen van dit mes, ondersteund door een garantie van 25 jaar.

Pluspunten:

  • Veiligheid zonder compromis: Met het afwezig zijn van een scherpe punt zorgt het MasterClass Tipless Utility Mes (officemes) voor extra veiligheid tijdens het snijden. Of je nu delicate bagels, zorgvuldig bereide Prosciutto of kleine aardappelen snijdt, je kunt dit mes met vertrouwen hanteren, wetende dat de kans op ongelukken en snijwonden minimaal is.

  • Efficiëntie en veelzijdigheid: Ondanks zijn compacte formaat biedt dit utility mes (officemes) indrukwekkende prestaties. Het hoogwaardige roestvrijstalen lemmet en de scherpe snijkant maken het snijden en snijden van verschillende ingrediënten moeiteloos. Of het nu gaat om het snijden van fruit, groenten of het uitvoeren van algemene keukentaken, dit mes levert consistente en nauwkeurige resultaten.

  • Duurzaamheid en kwaliteit: Het MasterClass Tipless Utility Mes (officemes) is gebouwd om lang mee te gaan. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, is het mes bestand tegen intensief gebruik en behoudt het zijn scherpte en prestaties in de loop van de tijd. Met een garantie van 25 jaar biedt dit mes gemoedsrust en vertrouwen in de duurzaamheid en kwaliteit van het product.

Minpunt:

  • Door zijn compacte formaat mogelijk minder geschikt is voor grotere snijtaken of het hanteren van grotere stukken voedsel. Voor dergelijke taken kan een groter mes meer comfort en efficiëntie bieden. Het utility mes is echter ideaal voor kleinere snijbehoeften en algemene keukentaken.

Kies voor het MasterClass Tipless 12cm Utility Mes (officemes) en ervaar de perfecte combinatie van veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid in je keuken. Voeg dit veelzijdige mes toe aan je keukengereedschap en geniet van moeiteloos snijden en snijden, ondersteund door de betrouwbaarheid van MasterClass.

MasterClass

Heb je altijd al een meester in de keuken willen worden, maar ontbrak het nog aan de juiste artikelen? Say no more, want met de prachtige artikelen van Masterclass ben je verzekerd van een waanzinnige kook- of bakervaring. Award gewonnen bak- en taartvormen, bakaccessoires en zeer handig keukengerei maken onderdeel uit van dit oerdegelijke merk en beschikken bovendien over een zeer prettige garantie welke op kan lopen tot maar liefst 20 jaar, afhankelijk van het artikel. Met meer dan 600 deluxe artikelen, is Masterclass met recht een merk met een gouden randje te noemen!

Productspecificaties

  • Merk: Masterclass
  • Garantietermijn: 25 jaar
  • EAN: 5057982055462
  • Materiaal handvat: RVS
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 23,5x2x2 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten