MasterClass - Santokumes 12cm, Zelfscherpend - RVS - Duurzaam - Santoku Knife - MasterClass EdgeKeeper

3625402
18.18
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
MasterClass - Santokumes 12cm, Zelfscherpend - RVS - Duurzaam - Santoku Knife - MasterClass EdgeKeeper
18.18
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de ultieme keukenhulp voor nauwkeurig snijden en hakken - de MasterClass EdgeKeeper Self-Sharpening Santoku Knife! Wat als je kunt genieten van messcherpe prestaties, zonder dat je je messen hoeft te slijpen? Met de innovatieve zelfslijpende technologie van MasterClass blijven deze messen zichzelf onderhouden, zodat je altijd kunt genieten van de scherpte alsof ze net uit de fabriek komen. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal met een hoog koolstofgehalte, behouden deze messen hun precieze snijrand en gaan ze jarenlang mee. Sterker nog, ze worden alleen maar scherper naarmate je ze vaker gebruikt. Met zijn ergonomische handgreep en veelzijdige ontwerp is deze Santoku-knife het perfecte gereedschap voor moeiteloze bereiding van een breed scala aan ingrediënten. Ervaar het gemak en de snijkracht van de EdgeKeeper Santoku Knife en til je culinaire vaardigheden naar nieuwe hoogten! Met de 25-jarige garantie van MasterClass ben je verzekerd van duurzaamheid en kwaliteit die lang meegaat.

Pluspunten:

  • Zelfslijpende technologie: Met de EdgeKeeper Santoku Knife hoef je nooit meer je mes te slijpen. Het innovatieve zelfslijpende mechanisme zorgt ervoor dat het mes altijd scherp blijft, waardoor je moeiteloos kunt snijden en hakken.
  • Hoogwaardig materiaal: Het mes is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal met een hoog koolstofgehalte, waardoor het duurzaam en lang meegaat. Het behoudt zijn precisie snijrand en is bestand tegen slijtage, zelfs bij regelmatig gebruik.
  • Veelzijdigheid: De Santoku-knife is ontworpen voor veelzijdig gebruik in de keuken. Het mes is geschikt voor het snijden, hakken en in blokjes snijden van verschillende ingrediënten, waardoor het een essentieel gereedschap is voor zowel professionele koks als thuischefs.

Minpunt:

  • Beperkte meslengte: Het EdgeKeeper Santoku-mes heeft een meslengte van 12 cm (5 inch), wat iets korter is dan traditionele Santoku-messen. Hoewel het mes geschikt is voor de meeste snijtaken, kan het minder geschikt zijn voor grotere ingrediënten of snijtechnieken die een langer mes vereisen.

 

MasterClass

Heb je altijd al een meester in de keuken willen worden, maar ontbrak het nog aan de juiste artikelen? Say no more, want met de prachtige artikelen van Masterclass ben je verzekerd van een waanzinnige kook- of bakervaring. Award gewonnen bak- en taartvormen, bakaccessoires en zeer handig keukengerei maken onderdeel uit van dit oerdegelijke merk en beschikken bovendien over een zeer prettige garantie welke op kan lopen tot maar liefst 20 jaar, afhankelijk van het artikel. Met meer dan 600 deluxe artikelen, is Masterclass met recht een merk met een gouden randje te noemen!

Productspecificaties

  • Merk: Masterclass
  • Garantietermijn: 25 jaar
  • EAN: 5028250829191
  • Type handgreep / handgrepen: Ergonomisch
  • Materiaal handvat: RVS
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 26,5x5,5x2 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten