MasterClass - Santokumes 18cm, Afgeronde punt - Tipless - RVS Lemmet - Santoku Knife - MasterClass Tipless

4494436
24.51
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
MasterClass - Santokumes 18cm, Afgeronde punt - Tipless - RVS Lemmet - Santoku Knife - MasterClass Tipless
24.51
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek het MasterClass Tipless 18cm Santokumes: Veilig en Efficiënt Snijden

Het MasterClass Tipless 18cm Santokumes biedt de perfecte combinatie van veiligheid en efficiëntie bij het snijden van verschillende ingrediënten. Met zijn unieke afgeronde, puntloze ontwerp heeft dit mes drie onmiskenbare voordelen en wordt het geleverd met een 25-jarige garantie.

Pluspunten:

  • Veiligheid voorop: Het afgeronde, puntloze ontwerp van dit santokumes zorgt voor een veilige snijervaring. Geen scherpe punt betekent minder kans op ongelukken en snijwonden. Of je nu een professionele kok bent of een gepassioneerde thuiskok, je kunt met vertrouwen werken, wetende dat je jezelf en anderen beschermt.

  • Uitstekende snijprestaties: Laat je niet misleiden door het ontbreken van een punt - dit mes snijdt als geen ander. Het hoogwaardige roestvrijstalen lemmet en de nauwkeurig geslepen snijkant maken het moeiteloos snijden van vlees, gevogelte, vis, verse groenten, fruit en kruiden mogelijk. Geniet van precieze, scherpe sneden die je ingrediënten perfect bereiden voor je favoriete gerechten.

  • Anti-aanbak eigenschappen: De mesbevels van het MasterClass Tipless Santokumes creëren luchtpockets, waardoor zelfs plakkerige voedingsmiddelen direct loslaten. Dit betekent dat je moeiteloos kunt snijden zonder dat de ingrediënten aan het mes blijven kleven. Ervaar soepel en nauwkeurig snijwerk zonder frustraties.

Ontdek nu het MasterClass Tipless 18cm Santokumes en ervaar de perfecte combinatie van veiligheid en efficiëntie bij het snijden van diverse ingrediënten. Met dit mes geniet je van een optimale snijervaring en ben je verzekerd van uitstekende prestaties in de keuken.

Minpunt:

  • Het ontbreken van een scherpe punt kan beperkingen opleveren bij het uitvoeren van gedetailleerd snijwerk.

Voeg het MasterClass Tipless 18cm Santokumes vandaag nog toe aan je keukencollectie en ontdek de voordelen van veilig en efficiënt snijden.

MasterClass

Heb je altijd al een meester in de keuken willen worden, maar ontbrak het nog aan de juiste artikelen? Say no more, want met de prachtige artikelen van Masterclass ben je verzekerd van een waanzinnige kook- of bakervaring. Award gewonnen bak- en taartvormen, bakaccessoires en zeer handig keukengerei maken onderdeel uit van dit oerdegelijke merk en beschikken bovendien over een zeer prettige garantie welke op kan lopen tot maar liefst 20 jaar, afhankelijk van het artikel. Met meer dan 600 deluxe artikelen, is Masterclass met recht een merk met een gouden randje te noemen!

Productspecificaties

  • Merk: Masterclass
  • Garantietermijn: 25 jaar
  • EAN: 5057982054977
  • Type handgreep / handgrepen: Ergonomisch
  • Materiaal handvat: RVS
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 31,5x4,5x2,1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten