Matador M Doorjack aluminium

4533994
456.57
Je kunt 91 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 91 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,8 Sterren
Matador M Doorjack aluminium
456.57
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Multifunctionele transporter, capaciteit 150 Kg

Bent u het gedoe met zware deuren en plaatmaterialen tijdens bouw- of renovatieprojecten beu? Zoek niet verder, want onze Doorjack is hier om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop u werkt. Dit opmerkelijke gereedschap is gemaakt van een mix van magnesium en met titanium versterkt aluminium en is niet alleen ongelooflijk licht van gewicht, maar ook opmerkelijk duurzaam, en overtreft zelfs de sterkte van zijn stalen tegenhangers.

De Doorjack is uw sleutel tot het optimaliseren van de efficiëntie en het verlagen van de kosten. Met dit veelzijdige gereedschap in uw arsenaal transporteer je moeiteloos plaatmateriaal en hang je zelf deuren op. Zeg vaarwel tegen de behoefte aan extra mankracht en zie hoe uw projecten sneller vorderen, waardoor u uiteindelijk zowel tijd als geld bespaart.

Wat de Doorjack onderscheidt is het multifunctionele ontwerp. Voor horizontaal gebruik wordt hij de perfecte metgezel voor eenpersoonsdeurtransport. Zodra je je bestemming hebt bereikt, kantel je de Doorjack eenvoudig en maak je gebruik van de kracht van de natuurkunde om gemakkelijk en snel deuren op te hangen en aan te passen. Maar dat is nog niet alles: de bruikbaarheid van deze tool reikt verder dan alleen deuren. Je kunt ook andere grote spullen, zoals keukenwerkbladen, met hetzelfde gemak vervoeren.

De Doorjack is ontworpen met uw welzijn in gedachten en is uitzonderlijk ergonomisch en gebruiksvriendelijk. Door zware deuren te laten rollen in plaats van ze op te tillen, ontziet u uw rug en geniet u van een comfortabelere werkervaring. Dit opmerkelijke gereedschap is uitgerust met extra grote lekvrije wielen, die zorgen voor een soepele en probleemloze beweging op elk terrein.

Laat zware deuren en materialen u niet tegenhouden. De Doorjack is een onmisbare aanvulling op uw gereedschapskist en maakt uw werk efficiënter, kosteneffectiever en, belangrijker nog, gemakkelijker voor uw lichaam. Upgrade vandaag nog uw bouw- of renovatie-ervaring met de Doorjack – uw vertrouwde partner in het hanteren van zware lasten.

Productspecificaties

  • Merk: Matador
  • EAN: 8719638514910
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 1,315x236x244 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten