Mister Mill Speelmat Snuffelmat Hond - Snuffelmat Kat - Snuffelmatten - Honden Speelgoed - Katten Speelgoed

4495944
21.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Mister Mill Speelmat Snuffelmat Hond - Snuffelmat Kat - Snuffelmatten - Honden Speelgoed - Katten Speelgoed
21.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze snuffelmatten hebben een zoet tintje. Deze aantrekkelije aardbei wordt een genot voor je hond of kat, als jij de juiste snoepjes / snack tussen de stoffen lapjes verdeeld.

Fleurige snuffelmat Anti slip onderkant Op te vouwen Een grote snuffel aardbei interactief voor je hond / kat Gun je huisdier ontspanning en tegelijk plezier! Een snuffelmat is leuk speelgoed om jouw hond op een speelse en geruststellende maniet voer of beloningen te geven. De snuffelmat bestaat uit losse stroken stof, waartussen je voer of beloningen voor jouw hond (of kat) kunt verstoppen.

Je huisdier moet de neus gebruiken om de beloning tussen alle laagjes van de mat te kunnen vinden. Een bijzonder goede manier om de hond/kat even te laten afschakelen van een drukke training of omgeving.

Fleurige snuffelmat Anti slip onderkant Op te vouwen Een grote snuffel aardbei interactief voor je hond / kat Gun je huisdier ontspanning en tegelijk plezier! Een snuffelmat is leuk speelgoed om jouw hond op een speelse en geruststellende maniet voer of beloningen te geven. De snuffelmat bestaat uit losse stroken stof, waartussen je voer of beloningen voor jouw hond (of kat) kunt verstoppen. Je huisdier moet de neus gebruiken om de beloning tussen alle laagjes van de mat te kunnen vinden. Een bijzonder goede manier om de hond/kat even te laten afschakelen van een drukke training of omgeving.

Productspecificaties

  • Merk: Mister Mill
  • EAN: 8720256115571
  • Geschikt voor type huisdier: Hond Kat
  • Materiaal: Stof
  • Afmeting (cm): 45x40x5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 200.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten