Mister Mill Tuigje Hond - Anti Trek Tuig Hond - Harnas Hond - Hondenharnas - XL Zwart 3 Buckles

4495941
42.95
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Mister Mill Tuigje Hond - Anti Trek Tuig Hond - Harnas Hond - Hondenharnas - XL Zwart 3 Buckles
42.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Heb jij een hond die veel aan de lijn trekt en ben je op zoek naar een veilig en hoogwaardig hondenharnas? Het Mister Mill hondentuig is een comfortabel en veilig Y tuig voor jouw viervoeter. Een Y tuig hond biedt optimale bewegingsvrijheid en zorgt voor een gelijke drukverdeling, wat comfort biedt voor je hond.

Let goed op de maten van je hond. Meet drie maten, de nekmaat, borstmaat 1 en borstmaat 2, de lengte tussen de nek en ca. 2 cm achter de voorpoten (zie afbeelding maattabel). Kijk naar de eenvoudige video de we gemaakt hebben.

Zit jou hond net tussen twee maten in, kies dan de grootste maat! Dit voorkomt onnodig retouren en je bent sneller voorzien van het correcte tuig.

Kenmerken en Voordelen: ✓ Drie klik bevestigingspunten ✓ Aantrekken over de kop is niet nodig ✓ Op vier punten instelbaar ✓ Gemaakt van Rpet, gerecycled plastic ✓ Stevig maar soepel polyester en nylon ✓ Duurzaam ✓ Reflecterende naden ✓ Ademende binnenvoering ✓ Y harnas trekt niet bij de keel ✓ Y vormig, ergonomisch design ✓ Hond behoud zijn/haar bewegingsvrijheid ✓ Belemmert de gewrichten van de hond niet ✓ Anti trek Borst bevestigingsclip ✓ Stevige handgreep op de rug ✓ Comfortabel gewicht ✓ Ruime maatmogelijkheden ✓ Garantie op stiksels en trekringen (binnen 1 jaar kapot, dan nieuw tuig) ✓ Geschikt voor wandelen, hardlopen, joggen, training, etc,..

Met de borstbevestigingsclip aan de voorkant van het hondentuig verminder je trekken. Je kunt jouw hond namelijk naar de zijkant corrigeren. Zo stimuleer je jouw viervoeter om de aandacht weer op zijn baas te richten. De borstring is een trainingsmiddel en niet om de hond dagelijks aan uit te laten.

Volledige garantie op naden en trekringen. Kapot, dan een nieuw tuig!

Bestel het tuigje vandaag nog en ontvang deze gewoon door de brievenbus, je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Gebruiksgemak Mister Mill Hondentuig Een Y tuig biedt ruime bewegingsvrijheid en is erg gemakkelijk in gebruik. Het Mister Mill hondentuigje is op vier punten verstelbaar, zodat deze uitstekend past bij jouw hond. Stel het tuigje bij het eerste gebruik een keer goed in, daarna heb je altijd de juiste pasvorm die hoort bij jou hond!

De juiste maat is van belang voor een optimale werking. Van belang is altijd dat het hondentuigje een goede pasvorm heeft. Over het algemeen moet een hondent

Voordelen van een anti trek tuig hond Een halsband kan ervoor zorgen dat er veel druk komt te staan op de nek van je hond. Mogelijk kan dit schade aan de gezondheid van je viervoeter veroorzaken, want de nek zit vol gevoelige en belangrijke fysiologie die jouw hond gezond houdt. Een anti trek tuig is een stuk veiliger en comfortabeler voor jouw hond. Met een anti trek tuig hond is het niet zo dat de hond opeens niet meer trekt. Dit heeft namelijk te maken met gedrag wat moet uiteindelijk moet worden afgeleerd. Wel zorgt een comfortabel hondentuig ervoor dat de druk beter wordt verdeeld. De druk wordt namelijk niet uitgeoefend op de nek, maar verdeeld over de borstkas van de hond.

Duurzame en stevige hondentuigjes Mister Mill Het Mister Mill hondentuig is makkelijk te verstellen, biedt ruime bewegingsvrijheid en is gemaakt van ademend materiaal, hoogwaardig gerecycled nylon en polyester. Dit materiaal is sterk en tegelijkertijd zacht, zodat het niet snijdt. Het tuigje is met een handwas/machine was (handwas stand) te reinigen.

Reflectie, comfort en veiligheid De reflecterende naden en banden zorgen ervoor dat je viervoeter ook in het donker goed zichtbaar is voor optimale veiligheid. Mister Mill hondentuigjes worden gemaakt van stevig en zacht nylon voorzien van stevige reflecterende stiksels voor extra duurzaamheid. Het fluorescerende oppervlak zal je hond/puppy zichtbaar maken in omstandigheden met weinig licht, het zal veiligheid waarborgen voor late nachtelijke wandelingen of de heerlijke vroege ochtendtraining.

De schoudergespen kunnen een grote trekkracht dragen en het ademende luchtgaas houd je hond koel en comfortabel. Voor je hond is het dan ook prettig om een hondentuigje aan te hebben in plaats van een halsband.

Kies het beste voor je hond en bestel direct jouw Mister Mill Hondentuig voor meer wandelcomfort.

Productspecificaties

  • Merk: Mister Mill
  • EAN: 8720256115335
  • Geschikt voor type huisdier: Hond
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Chroomnikkelstaal Gerecycled polyester Nylon
  • Afmeting (cm): 30x27x2,9 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten