Motorola Moto XT220 Headset Draadloos Hoofdband Muziek Bluetooth Zwart

4359130
36.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MaxiMondo
4 Sterren
Motorola Moto XT220 Headset Draadloos Hoofdband Muziek Bluetooth Zwart
36.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben je een echte muziekliefhebber? En wil je 24 uur per dag genieten van je favoriete artiesten en nummers? Dan is de Motorola Sound MOTO XT220 draadloze koptelefoon perfect voor jou! Deze opvouwbare en over-ear hoofdtelefoon heeft een ingebouwde batterij die tot 24 uur meegaat. Daarnaast heeft de Motorola Sound MOTO XT220 een opvouwbaar ontwerp waarmee je gemakkelijk bureauruimte bespaart. De Motorola Sound MOTO XT220 koptelefoon kan gemakkelijk worden opgeborgen in elke tas en is daarom perfect om mee te reizen. 

Comfortabele pasvorm & ergonomisch design

De Motorola Sound XT220 koptelefoon heeft een ergonomisch ontwerp met cushioned oorkappen die de hele dag voor comfort zorgen. De verstelbare slider vermindert de druk op en past zich perfect aan naar de vorm van je hoofd. Juist daarom kun je de Motorola Sound hoofdtelefoon goed gebruiken tijdens het reizen. De cushioned oorkappen zijn daarnaast ook ontworpen voor optimale geluidsisolatie zodat je jezelf waar je ook bent af kunt sluiten van buiten geluiden. 

Superieure geluidskwaliteit & ingebouwde microfoon

De krachtige 40mm drivers in de Motorola Sound XT220 wireless koptelefoon leveren een dynamisch stereo geluid voor een verbeterde bas en muziek kwaliteit. De hoofdtelefoon heeft daarnaast met een ingebouwde microfoon die je gemakkelijk kunt gebruiken om te schakelen tussen muziek en handsfree telefoongesprekken. De Motorola Sound maakt gebruik van bluetooth om gemakkelijk verbinding te maken met elk bluetooth apparaat waaronder smartphones en laptops. De koptelefoon beschikt over passive noise cancellation, ook wel noise isolation genoemd. Doordat de koptelefoon je oor volledig afdekt worden omgevingsgeluiden goed uitgesloten.

Compact opvouwbaar ontwerp

De Motorola Sound MOTO XT220 wireless koptelefoon heeft een opvouwbaar ontwerp waarmee je ruimte bespaart op je bureau en in je koffer of tas. Zo kun je hem overal gemakkelijk mee naartoe nemen en neemt hij amper ruimte in beslag.

24-uur speeltijd

De Motorola Sound draadloze koptelefoon heeft een ingebouwde batterij. Hierdoor heeft hij een afspeeltijd van maar liefst 24 uur. Zo kun je makkelijk de hele dag zonder verstoring genieten van muziek en hands-free telefoongesprekken aan nemen. Mocht je gedurende de dag toch stroom verliezen dan is er nog steeds geen reden tot paniek. De Motorola Sound MOTO XT220 wordt namelijk geleverd met een losse audiokabel waarmee je de hoofdtelefoon zelfs zonder stroom kunt gebruiken.

Details Motorola Sound XT220 draadloze koptelefoon

  • Draadloze over-ear hoofdtelefoon
  • 24 uur afspeeltijd
  • Dynamische bas
  • Met noise isolation
  • Incl. 3,5 mm afneembare audiokabel & USB-lader
  • Afmetingen: 182 x 83 x 190 millimeter
  • Gewicht: 163 gram

Specificaties

  • Merk: Motorola
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 5055374709962
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten