Nachtlampje Mini Paddenstoel – Usb Oplaadbaar – Dimbaar – H12cm

4558695
24.95 19.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Nachtlampje Mini Paddenstoel – Usb Oplaadbaar – Dimbaar – H12cm
24.95 19.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Stel je voor: de kinderkamer verandert in een betoverend wonderland zodra het zachte licht van ons USB Oplaadbare Paddenstoel Nachtlampje begint te stralen. Met een liefelijke hoogte van 12 centimeter is dit nachtlampje een onweerstaanbare toevoeging aan de wereld van jouw kind.

Dit betoverende nachtlampje, dat de vorm heeft van een schattige paddenstoel, tovert een magische sfeer tevoorschijn. Het zachte, gedempte licht creëert een knusse ambiance die perfect is voor het in slaap vallen, sprookjeslezen of het geruststellen van nachtelijke angsten.

Wat ouders zeker zullen waarderen, is de USB oplaadbare eigenschap. Geen gedoe meer met het verwisselen van batterijen; sluit het gewoon aan op een USB-poort en het is klaar om nacht na nacht te schijnen. Dit nachtlampje is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook vriendelijk voor het milieu en de portemonnee.

De ingebouwde dimfunctie is een geweldige manier om de sfeer aan te passen aan de stemming van jouw kind. Stel de helderheid in, van een zacht nachtlampje voor extra comfort tot een iets helderder licht voor een veilig gevoel.

Het Paddenstoel Nachtlampje voegt niet alleen licht toe aan de kinderkamer, maar ook een dosis fantasie en charme. Met zijn compacte formaat past het perfect op het nachtkastje of op een plankje. Het zal zeker een glimlach op het gezicht van jouw kleintje toveren.

Breng de magie van ons USB Oplaadbare Paddenstoel Nachtlampje in de kinderkamer en creëer een betoverende slaapomgeving voor jouw dierbaarste schat. Voeg dit sprookjesachtige lampje toe aan het slaapritueel en laat de verbeelding van jouw kind de vrije loop terwijl ze veilig en comfortabel in slaap vallen.

 

MATERIAAL:
Silicone

KLEUR:
Wit

AFMETING:
H 12 cm

DETAILS:
USB Oplaadbaar

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 6097351433438
  • Fitting: Geïntegreerde LED
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 10x10x12 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten