Nagellak houder 4 stuks Transparant

4071864
22.50
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Nagellak houder 4 stuks Transparant
22.50
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Tijd om je nagellakobsessie naar het volgende niveau te tillen! Onze set van 4 hoogwaardige nagellakrekjes voor aan de muur is dé must-have toevoeging aan elke beauty corner. Met een oogstrelend ontwerp en een slimme organisatie, bieden deze rekjes de ideale oplossing om je nagellakken te ordenen en te presenteren zoals ze verdienen.

Kwalitatief materiaal
We begrijpen dat jouw nagellakcollectie een bron van trots is. Daarom hebben we deze rekjes ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, zijn ze stevig genoeg om je collectie veilig te houden en lang mee te gaan.

Eenvoudig in gebruik
Geen gedoe meer met het doorzoeken van lades of zakjes om de perfecte kleur te vinden. Onze rekjes zorgen voor een overzichtelijke en gemakkelijke toegang tot al je favoriete nagellakken. Kies moeiteloos de kleur die bij je stemming past!

Organiseer met stijl
Of je nu een professionele nagelstylist bent of gewoon dol op nagellak, een georganiseerde collectie is een must. Onze rekjes bieden voldoende ruimte om je nagellakken op een prachtige manier te presenteren, waardoor je ruimte er netjes en geordend uitziet.

Eenvoudige montage
Geen gedoe meer met ingewikkelde instructies of gereedschap. Onze nagellakrekjes worden geleverd met alles wat je nodig hebt voor een snelle en moeiteloze montage. Binnen enkele minuten zijn ze klaar om je nagellakken te huisvesten.

Mooi en stijlvol design
We begrijpen dat esthetiek belangrijk is in je beauty corner. Onze rekjes zijn ontworpen met oog voor detail en een eigentijds ontwerp. Het gestroomlijnde design voegt een vleugje elegantie toe aan je ruimte, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een visueel genot.

Wacht niet langer op een rommelige nagellakcollectie die verborgen is in lades. Geef je nagellakken het podium dat ze verdienen en transformeer je ruimte met onze stijlvolle en praktische muur-mount nagellakrekjes. 

Specificaties:

- Kleur: Transparant
- Materiaal: Kunststof
- Afmetingen (lxbxh): 38.5 cm x 4 cm x 2 cm
- Gewicht: 500 gram
- Aantal stuks in verpakking: 4

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964700649
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten