Navulbare Fles met Pomp – Goud – 500ml – Voor Shampoo, conditioner of Bodywash

4536375
24.95 21.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Navulbare Fles met Pomp – Goud – 500ml – Voor Shampoo, conditioner of Bodywash
24.95 21.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Transformeer je dagelijkse routine met onze Navulbare Fles met Pomp in elegant goud. Met een capaciteit van 500 ml biedt deze fles een handige oplossing voor het bewaren en doseren van je favoriete shampoo, conditioner of bodywash.

- Luxueuze gouden afwerking: De gouden kleur van deze fles voegt een vleugje luxe toe aan je badkamerinterieur, waardoor het niet alleen functioneel is maar ook een stijlvolle toevoeging aan je ruimte vormt.

- Handige pompdispenser: De fles is voorzien van een handige pompdispenser, waardoor je gemakkelijk en nauwkeurig de juiste hoeveelheid product kunt doseren. Dit maakt het gebruik van je favoriete verzorgingsproducten een moeiteloze ervaring.

- Navulbaar en milieuvriendelijk: Deze fles is herbruikbaar en navulbaar, waardoor het een duurzame keuze is die bijdraagt aan het verminderen van afval. Kies voor een milieuvriendelijke oplossing zonder in te leveren op stijl of functionaliteit.

- Veelzijdig in gebruik: Of je nu shampoo, conditioner of bodywash wilt opbergen, deze navulbare fles met pomp is geschikt voor al je favoriete verzorgingsproducten. Het gestroomlijnde ontwerp past gemakkelijk in elke badkamerinrichting.

Upgrade je badkamerervaring met onze Navulbare Fles met Pomp in glinsterend goud. Voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine en geniet van het gemak en de stijl die deze fles te bieden heeft.

MATERIAAL:
Kunststof

KLEUR:
Goud

AFMETING:
L7,5  B7,5 x H 19 cm

INHOUD:
500 ML

DETAILS:
Milieuvriendelijk

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 8721082489423
  • Kleur: Goudkleurig
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 7,5x7,5x19 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten