Over deze verkoper

Bralex-Webshops

Verkoper sinds 11 april 2017

Bralex Webshops B.V. biedt meer dan 3000 artikelen aan uit een breed assortiment bestaande uit Health & Fitness, Koken & Tafelen, en huishoudartikelen. Wij zijn gestart met Bralex Webshops B.V. in 2009. Duizenden klanten in meer dan vijftien verschillende landen gingen u reeds voor.

Informatie

Retourneren van product

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS te retourneren.

Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice.
Onze klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.
Met behulp van deze retourinstructie (verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan ons retourneren.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Bedtextiel (hoofdkussens en dekbedden) mag, om redenen van hygiëne, alleen geretourneerd worden mits het niet uit de verpakking is gehaald. Als u het materiaal van het product wilt controleren, kunt u de verpakking netjes openmaken zodat u de stof kunt voelen. - Retouren moeten met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in originele staat en verpakking verzonden worden. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat u het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen we kosten in rekening brengen. - Om hygiënische redenen kunnen de volgende producten wanneer gebruikt, en/of waarvan de seal gebroken is niet worden geretourneerd; supplementen, stijl,- en krultangen, tandenborstels, eeltverwijderaars, EMS trainers en andere producten die hieronder vallen. .
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan je retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging via email en zal het orderbedrag (indien van toepassing) binnen 10 werkdagen worden terugbetaald door Blokker.

Contactgegevens

Peizerweg 97 L1 - F1
9727 AJ Groningen
Nederland België
KVK: 63010445
BTW: NL855053227B01
Tel: 085-87 69 678 of info@bralex.nl
E‑mail: blokker@bralexwebshops.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

4,2
  • 62 Beoordelingen
  • Productinformatie4,0
  • Leversnelheid4,4
  • Bezorging4,4
  • Contact4,0