Notenmelk Maker, 12.5 x 28.5 CM, 1 L, Glas, Siliconen - Chef'n

4599664
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Notenmelk Maker, 12.5 x 28.5 CM, 1 L, Glas, Siliconen – Chef’n

Geniet van verschillende zelfgemaakte melkalternatieven die perfect passen bij jouw smaak en voedingspatroon met de Chef’n notenmelk maker. Melk van amandelen of hazelnoten maak je vanaf nu dus gewoon helemaal zelf zodat je precies weet wat erin zit. De notenmelk kit bestaat uit een glazen karaf met een inhoud van 1 Liter, een herbruikbare nylon filter en een lekvrije deksel van siliconen. Het proces is eenvoudig: plaats de noten naar keuze in de karaf, bedek deze met water en laat ze 12 uur weken. Vervolgens giet je het water af en spoel je de noten af. Plaats de noten in een blender samen met wat koud water en blend voor 1 minuut. Span de nylon filter over de karaf en schenk de notenmelk door de filter in de karaf. Je zelfgemaakte notenmelk is nu klaar om geserveerd te worden en kan met behulp van de siliconen deksel 4 tot 5 dagen in de koelkast bewaard worden. De notenmelk maker wordt geleverd met een aantal recepten en ideeën zodat je kunt experimenteren met verschillende smaken om zo jou favoriete combinatie te maken. De glazen karaf is geschikt voor de vaatwasser. Alle overige onderdelen kunnen het beste met de hand worden schoongemaakt.

Pluspunten:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Wordt geleverd met filter en lekvrije deksel
  • Inclusief recepten

Minpunt:

  • Het gebruik van een blender is noodzakelijk om de notenmelk maker correct te kunnen gebruiken

Chef’n

Welkom bij Chef’n – waar geschiedenis en passie samenkomen om jouw culinaire ervaring te transformeren!
De oorsprong van Chef’n ligt bij chef-kok David Holcomb welke zich eind jaren tachtig mateloos irriteerde aan het oneindige gepriegel met teentjes knoflook. Uit zijn frustratie kwam een ingenieuze oplossing: een knoflookmachine die niet alleen meerdere teentjes tegelijk perst, maar ze ook nog eens handig bewaart. Zo werd de missie van Chef’n geboren – Koken moet leuk zijn!
Chef’n laat zich leiden door plezier, functionaliteit en creativiteit dankzij hun functionele keuken gadgets met een leuke en funky twist. Speciaal ontworpen om ontdekkingen en gedeelde ervaringen in de keuken aan te moedigen.
Het briljante team ontwerpers uit Seattle staat niet alleen voor je klaar om problemen in de keuken op te lossen, maar ook om jouw kookplezier te vergroten. Met een passie voor thuis koken streven ze bij Chef’n voortdurend naar grensverleggende, slimme keukenhulpmiddelen die jouw kookplezier verrijken.
Welkom in een wereld waar elke hap een avontuur is en waar het bereiden van eten een bron van plezier wordt!

Productspecificaties

  • Merk: Chef'n
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 5057982059705
  • Inhoud in liters: 1.0
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 12,5x12,5 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten