Nutty Green Hypoallergeen Bamboe Wattenschijfjes (10 stuks) - Inclusief Gratis Wasnetje - Gezichtsreiniging Set -

3999974
12.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Fordig
4,1 Sterren
Nutty Green Hypoallergeen Bamboe Wattenschijfjes (10 stuks) - Inclusief Gratis Wasnetje - Gezichtsreiniging Set -
12.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De wereld veranderd door jouw goede voorbeeld, niet door je mening. Bestel daarom de Nutty Green herbruikbare bamboe wattenschijfjes! 10 Milieuvriendelijke wasbare make-up remover pads in totaal van charcoal voor een extra diepe reiniging. De schijfjes zijn hypoallergeen, een ideaal formaat van 10 centimeter en opgebouwd uit 3 lagen, waarvan 90% bamboevezel en 10% katoen. Met een gratis wasnetje erbij, speciaal voor jou! Welkom bij onze Nutty Green Zero Waste Lifestyle familie!

Maar dan anders
Ze doen eigenlijk precies hetzelfde als een wattenschijfje, maar dan milieuvriendelijk! De hypoallergene pads van Nutty Green zijn gemaakt van 3 lagen, waarvan 90% bamboe en 10% katoen is. Ze zijn een handige 10 centimeter in diameter, dat betekent dat je er maar 1 tegelijk nodig hebt om je hele gezicht mee te reinigen. In deze set vind je 10 bamboe wattenschijfjes charcoal erin verwerkt. Charcoal zorgt voor diepe reiniging van de huid en helpt tegen onzuiverheden. En je gooit, zodra dit nodig is, de schijfjes in het gratis bijgeleverde wasnetje in de wasmachine en ze zijn weer zo goed als nieuw. Zo ben jij voortaan onderdeel van de oplossing en niet het probleem!

Opgeruimd staat netjes!
Natuurlijk is het wel zo prettig om je nieuwe goede voornemen ook milieubewust en netjes op te kunnen bergen. Daarom zit er bij de 10 schijfjes een handig wasnetje die je ook als bewaarzakje kan gebruiken. Bij verpakkingen van normale wattenschijfjes zit er altijd een plasticfolie omheen en dat willen wij natuurlijk niet. Minder afval betekent meer leven mogelijk op aarde!

FAQ
Hoe was je deze herbruikbare bamboe wattenschijfjes het beste?
Was de schijfjes op 40-60 graden in het gratis bijgeleverde wasnetje, gooi ze niet in de droger en strijk ze ook niet. Ze zullen zo’n 1000 wasbeurten meegaan voordat ze eigenlijk aan vervanging toe zijn.

Inhoud verpakking
-  1x Nutty Green Herbruikbare Charcoal Bamboe Wattenschijfjes (10 stuks)
- 1x Nutty Green Wasnetje


Specificaties

  • Merk: ForDig
  • EAN: 8720168420374

Beoordelingen

Gesponsorde producten