Oliva's - Doucherek zonder boren - Doucherek hangend - Zeepbakje - Gootsteen organizer - Zwart

4411440
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Doucherek zonder boren - Doucherek hangend - Zeepbakje - Gootsteen organizer - Zwart
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Haal gemak en stijl in huis met het hangende doucherekje en gootsteen organizer van Oliva's. Dit veelzijdige en handige rekje biedt een slimme oplossing voor het organiseren van je douchespullen en gootsteenspullen, zonder gedoe van boren of permanent bevestigen.


Ontwerp en kwaliteitHet doucherekje is ontworpen in een elegante zwarte kleur die een moderne touch aan je badkamer of keuken geeft. Het slanke en minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat het zich naadloos aanpast aan verschillende interieurstijlen en ruimtes. Het doucherekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen water en vocht, waardoor het ideaal is voor de badkamer- en keukenomgeving. Het stevige ontwerp zorgt ervoor dat het rekje jarenlang meegaat en zijn functionaliteit behoudt.


Zonder te borenDit doucherekje is uiterst gebruiksvriendelijk en vereist geen ingewikkelde installatie. Dankzij de handige klem kun je het rekje eenvoudig aan de douchestang of gootsteenkraan bevestigen zonder gaten te boren. Hierdoor behoud je de integriteit van je badkamermuren en gootsteenkastje.


Dubbele functie: doucherekje en gootsteen organizerGeniet van de veelzijdigheid van dit Oliva's doucherekje. Gebruik het in de douche om je shampooflessen, zeep, douchegel en andere benodigdheden georganiseerd en binnen handbereik te houden. Of hang het in de keuken aan de gootsteen kraan om je afwasmiddel, sponsjes en schuursponsjes netjes op te bergen.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1x doucherek zwart
  • EAN: 8720726275446
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 4
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 18x11x5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 160.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten