Oliva's - Paspoort hoesje - Travel wallet - Paspoorthouder - Vos - Blauw

4399157
16.50
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Oliva's - Paspoort hoesje - Travel wallet - Paspoorthouder - Kat - Groen Oliva's - Paspoort hoesje - Travel wallet - Paspoorthouder - Vos - Blauw
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Paspoort hoesje - Travel wallet - Paspoorthouder - Vos - Blauw
16.50
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Het paspoorthoesje / travel wallet van het merk Oliva's in de kleur blauw met een vos op de voorkant is de perfecte metgezel voor al je reisavonturen. Dit stijlvolle accessoire biedt niet alleen een veilige en georganiseerde opbergplek voor je paspoort, maar ook voor je boarding pass en kaarten.


Kwaliteit
Dit paspoorthoesje is gemaakt van hoogwaardig PU leer, dat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het gladde oppervlak en de prachtige donkerblauwe kleur geven een vleugje elegantie aan je reisuitrusting. Bovendien is het hoesje versierd met een schattige vos op de voorkant.


Functioneel
Met diverse vakken en compartimenten biedt deze travel wallet voldoende ruimte om al je essentiële reisdocumenten georganiseerd te houden. Het hoofdvak is perfect geschikt voor het veilig bewaren van je paspoort, terwijl de extra vakken ruimte bieden voor het opbergen van je boardingpass, instapkaarten, creditcards en identiteitskaarten. Het paspoorthoesje is niet alleen functioneel, maar ook praktisch in gebruik. Het slanke ontwerp zorgt ervoor dat je het gemakkelijk in je tas of zak kunt opbergen. Bovendien beschermt het stevige PU leer je paspoort en documenten tegen krassen, vouwen en andere beschadigingen.
Of je nu op vakantie gaat, zakenreizen maakt of gewoonweg je documenten georganiseerd wilt houden, de travel wallet van Oliva's is een must-have accessoire. Met zijn blauwe kleur en orginele ontwerp combineert dit hoesje functionaliteit met stijl. Reis in stijl en zorg ervoor dat je belangrijke documenten altijd veilig en georganiseerd zijn met deze trendy en praktische travel wallet. Kijk ook bij de andere versie van deze paspoorthouder in de kleur groen met een kat op de voorkant!

Specificaties

  • Merk: Oliva's
  • EAN: 8720726275262
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Kunstleder
  • Afmeting (cm): 14x10x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten