Opbergmand Hello - Beige – Riet – Ø35 x H40cm

4580046
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Opbergmand Hello - Beige – Riet – Ø35 x H40cm
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Schattige Opbergmand Hello Beige, met de Hand Geweven van Riet en met een Diameter van 35 cm en een Hoogte van 40 cm. Deze betoverende opbergmand combineert praktische bruikbaarheid met een speels ontwerp, waardoor het een perfecte aanvulling is voor elke kinderkamer. Het met de hand geweven riet geeft een natuurlijke uitstraling, terwijl de zachte beige kleur gemakkelijk opgaat in de kinderkamerinrichting.
Met zijn royale afmetingen biedt deze mand voldoende ruimte voor het opbergen van knuffels, boeken, speelgoed, en nog veel meer. Plaats hem naast een speelhoekje of in een hoek van de kamer om rommel op een charmante manier te verminderen.

De toevoeging van het woord "Hello" op de voorkant van de mand geeft een vriendelijk en speels karakter aan het geheel, waardoor het aantrekkelijk is voor kinderen. Deze mand is niet alleen handig om spullen op te bergen, maar ook een leuke decoratieve toevoeging aan de kinderkamer.

Investeer in georganiseerde speelruimte met de Opbergmand Hello Beige. Voeg een vleugje speelse charme toe aan de kinderkamer terwijl je tegelijkertijd helpt met opruimen. Bestel vandaag nog en zie hoe de kinderen genieten van een nette en vrolijke speelomgeving.

KLEUR:
Beige

AFMETING:
Ø35cm x H40cm

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 6097343775720
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Vorm: Rond
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: Jute
  • Afmeting (cm): 40x35x40 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten