Oticon - miniFit Open tip 10 stuks 8MM

3895042
14.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Horend-Goed
4,5 Sterren
Oticon - miniFit Open tip 10 stuks 8MM
14.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de perfecte pasvorm voor uw Oticon hoortoestel met onze miniFit Open tip domes van 8 mm - verkrijgbaar in een handige set van 10 stuks! Deze domes zijn ook geschikt voor Bernafon hoortoestellen.

Oticon biedt een breed scala aan hoortoestellen met verschillende specificaties. Sommige hoortoestellen hebben een luidspreker die in de gehoorgang is geplaatst. Om de luidspreker te beschermen en op zijn plaats te houden, is een filter en dome nodig.

Als u een Oticon hoortoestel met een miniFit luidspreker heeft, is de Oticon dome de perfecte keuze voor uw luidspreker. Oticon domes worden ook wel tips of tipjes genoemd en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Let bij het bestellen op dat u dezelfde dome bestelt als die u al heeft, zodat de pasvorm perfect is.

Wij raden aan om domes van hetzelfde merk te gebruiken als uw hoortoestel. Het kan zijn dat domes van andere merken niet goed op uw luidspreker blijven zitten, waardoor de dome in uw oor kan blijven hangen. Bestel daarom de juiste Oticon dome voor een optimale ervaring.

De frequentie van het vervangen van de Oticon dome hangt af van uw gebruik en uw oor. Oticon adviseert om de dome minimaal eens in de maand te vervangen voor optimale prestaties.

Houd er rekening mee dat deze miniFit domes niet geschikt zijn voor thinetube-aansluitingen en gebogen of standaard luidsprekers.

Hoe vervangt u een Oticon dome? Het is eenvoudig! Plaats een tissue over de oude dome, maak een lichte draaiende en trekkende beweging en verwijder de oude dome voorzichtig van de luidspreker. Controleer het filter van de luidspreker en vervang deze indien nodig. Plaats vervolgens de nieuwe Oticon dome stevig over de luidspreker en zorg ervoor dat deze goed is bevestigd.

Bestel vandaag nog uw set van 10 miniFit Open tip domes en geniet van de perfecte pasvorm en helder geluid voor uw Oticon hoortoestel.

Productspecificaties

  • Merk: Oticon
  • EAN: 6019954291222

Beoordelingen

Gesponsorde producten