p*ep Timer - Original

4383317
18.95 13.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MegaGadgets
4,4 Sterren
p*ep Timer - Original
18.95 13.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een p*ep Timer voor de Echte Kantoorkoning - Het Perfecte Vaderdag cadeau!

Wanneer de dagelijkse sleur op kantoor je in zijn greep houdt en je vastzit in een zee van papierwerk en vergaderingen, kan een beetje humor het verschil maken. We hebben allemaal die ene collega (misschien ben jij het wel!) die bekend staat als de "lange kantoorp*eper." Je weet wel, degene die altijd net iets langer op het toilet blijft zitten dan de rest van ons. Voor die helden van de verborgen pauzes hebben we iets speciaals, de p*ep timer!

Waarom de p*ep timer?

Laten we eerlijk zijn, een beetje humor kan de kantooromgeving zoveel leuker maken. De p*ep timer is niet zomaar een klokje; het is een statement, een gespreksonderwerp en bovenal, het perfecte Vaderdagcadeau voor die ene speciale persoon in je leven die toevallig ook een expert is in toiletvermijdingstactieken.

Voor de langste en beste toiletbezoeken

De p*ep timer is niet zomaar een timer. Het is dé timer voor degenen onder ons die bekend staan om onze epische, legendarische toiletbezoeken. Of je nu een boek leest, sociale media checkt of gewoon geniet van een moment van rust en stilte, de p*ep timer staat altijd aan jouw zijde. Druk gewoon op de knop en zet hem aan voordat je het heiligdom van de badkamer binnengaat.

Een vleugje humor voor op kantoor

Op kantoor draait alles om deadlines, vergaderingen en targets. Soms vergeten we gewoon te lachen. De p*ep timer brengt een welkome dosis humor in je dag. Wanneer je je collega's met de timer ziet, zullen er gegarandeerd lachsalvo's door de gangen weerklinken. Het is een fantastische manier om de spanning te doorbreken en te genieten van een grappig moment in je drukke werkdag.

Vaderdagcadeau voor de kantoorkoning

We hebben het al genoemd, maar het is de moeite waard om te herhalen: de p*ep timer is hét perfecte Vaderdagcadeau voor die speciale kantoorkoning in je leven. Geef hem het cadeau dat zijn kantoorleven zal veranderen en zijn toiletbezoeken zal verbeteren. Elke keer als hij de p*ep timer gebruikt, zal hij aan jou denken en glimlachen.

Hoe werkt de p*ep timer?

De p*ep timer is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Het heeft één knopgeen ingewikkelde instellingen of handleidingen. Draai gewoon de p*ep timer om. Er zit een zandloper in die aftelt hoelang jij op het toilet zit.. Je zult nooit meer raden hoe lang je al op het toilet zit.

De p*ep timer als gespreksonderwerp

De p*ep timer is niet alleen praktisch, het is ook een fantastisch gespreksonderwerp. Het zal ongetwijfeld vragen en nieuwsgierige blikken van je collega's oproepen. Wanneer ze zien dat je een p*ep timer hebt, zullen ze zich afvragen wat het verhaal erachter is. En dat geeft jou de kans om je meest epische toiletverhalen te delen. Wat er op kantoor gebeurt, blijft niet meer op kantoor!

Kenmerken van de p*ep timer:

  • Duurtijd van de timer: 5 minuten
  • Kleur: blauw
  • Materiaal: plastic
  • Geschikt voor: toilet, badkamer
  • Bevestigen met zuignappen

Dus, waar wacht je nog op? Verras die speciale kantoorkoning in je leven met de p*ep timer en geef hem het perfecte Vaderdagcadeau. Of trakteer jezelf op wat extra plezier op kantoor. Hoe je de p*ep timer ook gebruikt, hij zal zeker een glimlach op je gezicht toveren en een dosis humor aan je dag toevoegen.

Wacht niet langer, bestel vandaag nog de p*ep timer van MegaGadgets en maak je toiletbezoeken leuker dan ooit!

Meer informatie nodig? Lees hier de blog over de p*ep Timer! 

Productspecificaties

  • Merk: MikaMax
  • EAN: 5036394620543
  • Afmeting (cm): 40 (B)

Beoordelingen

Gesponsorde producten