Philips Autolader USB A-C - DLP2521C/04 - Zwart - incl. USB-C-Lightning Oplaadkabel - 36W Fast Charge

3590170
39.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MaxiMondo
4 Sterren
Philips Autolader USB A-C - DLP2521C/04 - Zwart - incl. USB-C-Lightning Oplaadkabel - 36W Fast Charge
39.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben jij ook niet zo'n held in navigeren? En gebruik je zelfs voor de kortste stukjes de kaarten op jouw telefoon? Dan is het hoogstwaarschijnlijk heel onhandig als tijdens het autorijden plots je telefoon een lege batterij heeft. Want hoe kom je nu nog op je eindbestemming? Gelukkig kun je dergelijke situaties voorkomen met behulp van de Philips DLP2521L/04 auto oplader. Deze compacte auto adapter heeft een USB-C en een USB-A output waarop je een breed scala aan apparaten aan kunt sluiten. De oplader wordt daarnaast geleverd met een type-C naar Lightning oplaadkabel waarmee je vrijwel elk apple device van stroom kunt voorzien: Airpods, iPhone, iPad en de iPod touch.

36W Fast Charge en reserve kabel

Lijken jouw oplaadkabels ook altijd ineens te verdwijnen? De Philips autolader wordt geleverd met een type-C naar Lightning oplaadkabel die je als reserve in je auto kunt laten liggen. Zo heb je altijd een iPhone oplader bij de hand. Met behulp van 36W Fast Charge kun je jouw apparaten daarnaast super snel opladen, zelfs wanneer je enkel een korte autorit maakt.

USB-A en USB-C aansluiting

De Philips auto adapter heeft zowel een USB-C als een USB-A aansluiting. Dit betekent dat je gelijktijdig twee elektronische apparaten op kunt laden terwijl je aan het rijden bent. Gebruik daarnaast de meegeleverde type-C naar lightning iPhone oplader om al jouw apple devices op te laden.

Slimme bescherming

Bij het opladen van elektronika kan er om allerlei redenen schade aan jouw apparaten onstaan. Denk daarbij aan oververhitting en overbelasting. De Philips auto oplader is 3-dubbel beschermd tegen zowel oververhitting als overbelasting en overstroom. Zo weet je zeker dat jouw waardevolle apparatuur altijd veilig is. 

Specificaties Philips auto oplader USB-A/C met Ligthning

  • Uitvoer: max. 36W
  • Ingangsvermogen: DC 12-24V
  • Incl. USB-C naar Lightning-kabel van 1 meter lang
  • Geschikt voor auto en vrachtwagen

Specificaties

  • Merk: Philips
  • EAN: 4895229103689
  • Afmeting (cm): 2,7x4,5x9,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten