Picknickmand 2-1 - Wit & Grijs - Inklapbaar - Picknickmand met Tafel

3988420
34.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,8 Sterren
Picknickmand 2-1 - Wit & Grijs - Inklapbaar - Picknickmand met Tafel
34.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de perfecte metgezel voor jouw volgende avontuur in de buitenlucht: de grijze/witte picknickmand 2 in 1! Met zijn stijlvolle ontwerp en praktische functionaliteit zal deze mand al je verwachtingen overtreffen.

Kwalitatief materiaal
We hebben alleen het beste materiaal gebruikt om ervoor te zorgen dat jouw picknickmand duurzaam en langdurig is. Geniet keer op keer van zorgeloze picknicks, wetende dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit van dit product.

2 in 1: Mand en tafeltje
Waarom genoegen nemen met alleen een mand als je ook een tafel kunt hebben? Deze picknickmand is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Gebruik de mand om al je favoriete lekkernijen en benodigdheden op te bergen en klap vervolgens de tafel uit om comfortabel te kunnen eten en ontspannen.

Handige functies
De tafel is uitgerust met een bekerhouder en een tabletsteun, zodat je tijdens je picknick kunt genieten van een verfrissend drankje en tegelijkertijd je favoriete film of boek kunt bekijken. Het draait allemaal om gemak en comfort!

Ruimtebesparend ontwerp
Geen zorgen meer over het gedoe van grote en omvangrijke picknickmanden. Deze 2 in 1-mand is inklapbaar en wordt slechts 9,5 cm hoog wanneer je hem niet gebruikt. Het neemt minimale ruimte in beslag in je auto, kast of opbergruimte.

Altijd genoeg ruimte
Of je nu gaat picknicken met je partner, vrienden of familie, deze picknickmand biedt altijd genoeg ruimte voor de leukste picknickervaring. Laat je niet beperken door een gebrek aan opbergruimte. Neem al je favoriete snacks, drankjes en benodigdheden mee en geniet van de vrijheid van een goed gevulde mand.

Met de grijze/witte picknickmand 2 in 1 haal je het beste uit elke buitenactiviteit. Of je nu naar het park gaat, op het strand ontspant of een weekendje weg bent, deze mand zal je nooit teleurstellen. Durf te dromen, te ontspannen en te genieten met de perfecte picknickmand die jouw avonturen compleet maakt.

Maak van elke picknick een onvergetelijke ervaring!

Specificaties:
- Kleur: Wit / Grijs
- Materiaal: Polypropyleen
- Gewicht: 500 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1 

Productspecificaties

  • Merk: Jeemsie
  • EAN: 8720929630233
  • Inhoud in liters: 0.89
  • Vorm: Anders
  • Inklapbaar: Ja
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten