Pillendoosje Zwart Onderweg Sleutelbos Waterdicht Groter model

4532568
7.19
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Horend-Goed
4,5 Sterren
Pillendoosje Zwart Onderweg Sleutelbos Waterdicht Groter model
7.19
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek het Slimme Pillendoosje met Sleutelring - Altijd Uw Medicatie Binnen Handbereik!

Vergeten om uw medicatie in te nemen behoort tot het verleden dankzij ons handige pillendoosje met sleutelring. Met dit compacte doosje aan uw sleutelbos heeft u uw medicijnen altijd bij de hand, waar u ook bent. Nooit meer stress of zorgen over het missen van uw dosis, zelfs niet tijdens drukke dagen.

Wat maakt ons Pillendoosje met Sleutelring uniek:

Gemakkelijk Draagbaar: Met een handige afmeting van slechts 3,4 cm hoog en 2,5 cm breed past dit doosje moeiteloos in uw zak, tas of aan uw sleutelbos. Uw medicatie is altijd binnen handbereik.

Robuuste Sluiting en Waterdicht: De doosjes sluiten stevig af en zijn waterdicht, waardoor uw medicijnen veilig en beschermd blijven, zelfs tijdens uw avonturen onderweg of in vochtige omstandigheden.

Snel en Simpel te Openen: Het deksel van ons pillendoosje is eenvoudig te draaien, zodat u snel toegang heeft tot uw medicatie zonder gedoe.

Geschikt voor Diverse Medicatie: Ons model is iets ruimer dan de standaard variant, perfect voor het bewaren van capsules en andere medicijnen zonder dat ze vast komen te zitten.

Meer dan Medicatie: Deze doosjes zijn niet alleen voor medicijnen; ze zijn ook ideaal voor het opbergen van gehoorbescherming, oordopjes, of andere essentiële items. Houd alles wat belangrijk is georganiseerd en veilig bij elkaar.

Kies voor gemoedsrust en handigheid met ons Pillendoosje met Sleutelring. Bestel vandaag nog dit slimme accessoire en vergeet nooit meer uw medicatie of andere belangrijke items, waar uw dag u ook brengt

Productspecificaties

  • Merk: Horend Goed
  • EAN: 7423427342370
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 2,5x2,5x3,4 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 5.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten