PIXETOOL Fotostudio Set – Green Screen – Softbox – Steun Statief – Foto Studio Greenscreen Set – Achtergrondsysteem

4052073
239.95 199.95
Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Awemoz
4 Sterren
PIXETOOL Fotostudio Set – Green Screen – Softbox – Steun Statief – Foto Studio Greenscreen Set – Achtergrondsysteem
239.95 199.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Creëer verbluffende visuele effecten met ons complete achtergrondsysteem voor fotografie! Met dit systeem heb je alles wat je nodig hebt om prachtige foto’s en video’s te maken.

Het hart van het systeem is de groene doek van 300 x 300 cm, gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestaat uit 5% katoen en 95% polyester. Met dit achtergrondscherm creëer je eenvoudig een perfecte achtergrond voor je foto’s of video’s waar je vervolgens allerlei digitale effecten aan toe kunt voegen.

Om het scherm stevig te ondersteunen, bevat het achtergrondsysteem 4 steunstatieven van 200 cm. Deze statieven zijn speciaal ontworpen voor gebruik met paraplu's en softboxen. Ondanks hun stevige constructie zijn ze verrassend lichtgewicht, slechts 700 gram per stuk, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren zijn naar elke locatie.

Om het groene scherm stevig aan de statieven te bevestigen, ontvang je 6 veerklemmen van 11 cm. Deze klemmen zorgen ervoor dat het scherm op zijn plaats blijft en niet verschuift tijdens het fotograferen. Ook ontvang je een kleine en een grote draagtas van katoen. Zodat je de set makkelijk kunt transporteren.

Naast het groene scherm en de statieven bevat het systeem ook andere handige accessoires. Je ontvangt 2 softboxen van 70 x 50 cm, die zorgen voor een zachte en gelijkmatige belichting van je onderwerp. Ook zijn er 4 ledlampen van 85 W bij inbegrepen met afstandsbediening voor gemakkelijke bediening. De lampen zorgen voor voldoende verlichting, zelfs in omstandigheden met weinig licht.

Het systeem omvat ook 2 paraplu's van 84 cm, die helpen bij het verspreiden van het licht en zorgen voor een gelijkmatige belichting. Met het 5-in-1 reflectiescherm kun je de belichting en sfeer van je foto's aanpassen door te kiezen uit verschillende reflecterende oppervlakken.

Met ons complete achtergrondsysteem heb je alle benodigdheden om prachtige foto's te maken. Of je nu een professionele fotograaf bent of je hobby naar een hoger niveau wilt tillen, dit systeem biedt de perfecte tools om je creativiteit de vrije loop te laten en adembenemende foto’s of video’s te maken.

Productspecificaties

  • Merk: Pixetool
  • EAN: 8720256213352

Beoordelingen

Gesponsorde producten