Polssteun Toetsenbord Wit Gel Ondersteuning

4214853
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Polssteun Toetsenbord Wit Gel Ondersteuning
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Heb je genoeg van die vermoeide polsen na lange uren achter je computer? Wil je eindelijk afscheid nemen van ongemak en spanning tijdens het typen? Dan is onze witte polssteun de perfecte oplossing voor jou! Met hoogwaardig materiaal, een innovatieve gel ondersteuning en een stijlvol design, zal deze polssteun je typervaring naar een geheel nieuw niveau tillen.

Kwalitatief materiaal
We begrijpen dat je op zoek bent naar duurzaamheid en comfort. Onze polssteun is vervaardigd van hoogwaardig materiaal dat lang meegaat, zelfs bij dagelijks intensief gebruik. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van het ongeëvenaarde comfort dat het biedt.

Eenvoudig in gebruik
Geen gedoe met ingewikkelde installatie of complexe aanpassingen. Onze polssteun is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Plaats het gewoon voor je toetsenbord en voel direct het verschil in comfort. Het is zo simpel als dat!

Gel ondersteuning
Zeg vaarwel tegen pijnlijke polsen en welkom tegen een hemelse ervaring. Onze polssteun is uitgerust met gel ondersteuning die zich aanpast aan de vorm van je polsen en ze op een zachte en comfortabele manier ondersteunt. Of je nu een snelle typer bent of juist langzaam en bedachtzaam typt, deze gel ondersteuning past zich aan jou aan.

Ontspannen achter je computer
Jouw welzijn is belangrijk, en onze polssteun is ontworpen om je te helpen ontspannen terwijl je productief blijft. Geniet van langere typsessies zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vermoeidheid of spanning in je polsen. Werk comfortabel en behoud je focus langer.

Extra ondersteunende werking
Naast het verminderen van polsbelasting, biedt onze polssteun extra ondersteuning voor je handen en onderarmen. Dit helpt om onnodige druk op je gewrichten te verminderen en kan zelfs bijdragen aan het voorkomen van RSI-gerelateerde klachten.

Mooi design
We begrijpen dat jouw werkruimte een weerspiegeling is van jouw persoonlijkheid. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze polssteun niet alleen functioneel is, maar ook een verfijnde en stijlvolle toevoeging is aan je werkplek. Het witte design past perfect bij elke esthetiek en voegt een vleugje elegantie toe aan je bureau.

Kortom, onze witte polssteun is de ideale metgezel voor iedereen die streeft naar comfort, productiviteit en gezondheid tijdens het typen. Investeer in je welzijn en ervaar de transformatie van je typervaring met deze hoogwaardige polssteun.


Specificaties:
- Kleur: Wit
- Materiaal: Foam
- Afmetingen (lxbxh): 38.5 cm x 8 cm x 0,3 cm
- Gewicht: 200 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964700793
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten