Powerbank Energy 10000, Zwart - Celly

3449554
28.12
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
Powerbank Energy 10000, Zwart - Celly
28.12
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Powerbank Energy 10000, Zwart - Celly

Iedereen kent het volgende probleem wel eens: de stress van een naderende lege smartphone batterij. En dan? Je hebt natuurlijk nét vandaag geen oplaadkabel bij je, maar je moet nog naar die belangrijke afspraak, je verwacht dat dringende telefoontje of je bent net even té lang bezig geweest met dat ene spelletje, welke veel stroom heeft gekost. Met de Powerbank Energy 10000 van Celly ben jij altijd verzekerd van een opgeladen batterij, ook als je op pad bent. Je laadt de Powerbank thuis op en neemt deze mee in jouw tas of jas, koppelt jouw smartphone of ander apparaat en problem solved!

De Powerbank Energybeschikt over een Li-on batterij met een capaciteit van 10.000mAh. Dit wil zeggen dat als we een iPhone 8 als voorbeeld nemen, welke over een 1821mAh batterij beschikt, je deze ongeveer 4,5 à 5 keer (10.000:1821) kan opladen met een volle Powerbank. Kijk dus goed naar de capaciteit van jouw smartphone batterij om te zien hoe vaak je kan opladen als je onderweg bent. Ga er vanuit dat je ongeveer 20% verliest van de werkelijke capaciteit van de Powerbank. De Energy 10000 beschikt over twee USB poorten en een Micro-USB poort om de Powerbank op te laden.

Pluspunten:

Ook geschikt voor tablets, MP3 spelers, GPS of navigatie, headsets en carkits met speakerphoneMakkelijk voor als je onderweg wilt opladenStrak design

Minpunt:

Misschien heb je de Powerbank liever in een andere kleur of capaciteit?

Wat je ook nodig hebt voor je smartphone, tablet of action cam, je vindt het bij Celly. Heb je het thuis, op je werk, op reis of tijdens het sporten nodig hebt, alles is te vinden bij Celly. Je vindt accessoires om op te laden, muziek te luisteren, je telefoon te beschermen of gewoon om te hebben. Niks is te gek bij Celly!

Specificaties

  • Merk: Celly
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1 Powerbank
  • EAN: 8021735751571
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 14x7x1 (LxBxH)
  • Batterij capaciteit (mAh): 5000
  • Voltage: 37.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten