QUVIO Letterbord zwart met houten lijst

3650411
18.95 16.11
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
HomeLiving
4,4 Sterren
QUVIO Letterbord zwart met houten lijst
18.95 16.11
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Een QUVIO letterbord maakt ieder interieur helemaal compleet

Steeds vaker siert een letterbord het interieur van gezinnen in Nederland. Zo breng je op een speelse en leuke manier een persoonlijke touch aan iedere ruimte met het QUVIO letterbord. De teksten kunnen grappig zijn of het kan een belangrijk betekenis zijn voor jou en je partner. Tover een glimlach op het gezicht van mensen die langs je woning of appartement lopen door een leuke quote voor het raam te zetten, toon jouw liefde voor kinderen in de vorm van een mooie tekst of vrolijk de keuken op met een culinaire quote. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Gemaakt van de mooiste materialen

Door te kiezen voor het model van het merk QUVIO,kies je voor een kwalitatief goed product. Het eiken frame geeft een luxe uitstraling en het vilt gaat ook nog eens onwijs lang mee. Het QUVIO letterbord heeft een afmeting van 2 x 25,5 x 25,5 cm (lxbxh) en wordt geleverd met maar liefst 460 letters,tekens,cijfers en symbolen. Zo kun je niet alleen variëren met tekst,maar dankzij de leuke cijfers,symbolen en tekens geef je ook nog eens een creatieve twist aan iedere boodschap.

Geef een letterboard cadeau

Een vriend of vriendin is binnenkort jarig,maar wat moet je toch als cadeau geven? Je bent op zoek naar een leuk cadeautje voor een housewarming of je wilt een dierbare in je omgeving zomaar eens verassen met een kleinigheidje. In al deze situaties is het geven van een QUVIO letterbord meer dan welkom. Je kiest voor een origineel cadeau en je kunt het cadeau zelfs nog versterken door alvast een kleine,persoonlijke quote op het letterboard te verwerken. Doordat er zoveel karakters en symbolen worden meegeleverd,kan de ontvanger het bord helemaal naar smaak aanpassen.

Specificaties

  • Merk: QUVIO
  • EAN: 8719688009985
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 2x25,5x25,5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 731.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten