R2B Bluetooth Transmitter Receiver Auto - Autolader - Carkit - Bluetooth Ontvanger Auto - USB C en USB A

4536314
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
2BEHOME
4,2 Sterren
R2B Bluetooth Transmitter Receiver Auto - Autolader - Carkit - Bluetooth Ontvanger Auto - USB C en USB A
24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Zeg vaarwel tegen saaie autoritten dankzij deze veelzijdige Bluetooth FM Transmitter van R2B! Of je nu je muziek wilt streamen, handsfree wilt bellen, of snel je apparaat wilt opladen, deze transmitter heeft het allemaal. Met een vernieuwd design past het perfect in het interieur van elke auto, terwijl het topprestaties levert en je extra veiligheid geeft in de auto!

Jouw voordelen:

  • Bluetooth 5.0: Voor flexibele connectiviteit en muziekstreaming.
  • Favoriete Muziek: Speel je favoriete muziek af op Spotify of andere muziek apps naar keuze!
  • Handsfree Bellen: Veilig en duidelijk bellen met een ingebouwde microfoon. QC3.0 Snellader: Laadt apparaten tot 4 keer sneller op.
  • USB-C en 2 x USB-A poorten: Voor het opladen van je telefoon en afspelen van muziek via USB- kabel of stick.
  • Kleurrijke LED-verlichting: Creëer een persoonlijke sfeer in je auto.
  • TF Card Slot (Micro-USB): Breid je muziekopties uit door het pluggen van een Micro-USB kaart.

Zeer Eenvoudig te Koppelen dankzij Bluetooth 5.0

Deze transmitter is uitgerust met Bluetooth 5.0 voor betrouwbare draadloze streaming. Maar er is meer: een USB-C poort biedt extra aansluitmogelijkheden, zowel voor opladen als voor het afspelen van muziek vanaf je telefoon. Dit maakt de transmitter ongelooflijk veelzijdig in gebruik!

Razendsnel Opladen en Meer

Naast de USB-C poort, is er een QC3.0 USB-poort die je apparaat tot 4 keer sneller oplaadt. Heb je een USB-stick vol met muziek? Geen probleem! Plug deze in de extra USB-poort en geniet van je collectie. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze transmitter.

Sfeervolle LED Verlichting

Maak je rit nog specialer met de ingebouwde LED-verlichting van de transmitter. Kies uit verschillende kleuren om de stemming in je auto te zetten of te matchen met het dashboard.

TF Card Slot (Micro SD kaart poort) voor extra opties

Een handige TF card slot onderaan de transmitter zorgt voor nog meer afspeelmogelijkheden. Gebruik een micro SD kaart vol met jouw favoriete nummers en breid je muziekcollectie uit.

Hoe werkt het?

  1. Aansluiten: Plaats de FM-transmitter in de 12V - 24V ingang (sigarettenaansteker) van je auto.
  2. Frequentie Instellen op de Radio: Stem je autoradio af op een FM-frequentie met ruis. Goede keuzes zijn bijvoorbeeld 87,5, 87,6, 107,9 of 108. Deze frequenties worden vaak aanbevolen omdat ze minder waarschijnlijk interferentie zullen ondervinden van lokale radiostations.
  3. Frequentie Instellen op de Transmitter: Pas nu de frequentie van de FM-transmitter aan naar dezelfde frequentie die je hebt gekozen voor je autoradio. Zorg ervoor dat beide apparaten precies op dezelfde frequentie zijn ingesteld voor een heldere ontvangst.
  4. Verbind je Telefoon: Activeer Bluetooth op je telefoon en zoek in het Bluetooth-overzicht naar het kanaal met de naam "R2B". Selecteer "R2B" om je telefoon met de FM-transmitter te verbinden. Volg eventuele aanwijzingen op het scherm van je telefoon of de FM-transmitter om de verbinding succesvol te maken.
  5. Geniet van je Rit: Nu alles is ingesteld, kun je tijdens het rijden genieten van je favoriete muziek of handsfree telefoongesprekken voeren zonder afgeleid te worden!

De duurzaamheid van R2B

De Bluetooth Transmitter en het verpakkingsmateriaal zijn gemaakt van eco-vriendelijk materiaal. We denken graag mee over de wereld van morgen.

1 Jaar garantie & Levenslange klantenservice

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Om onze klanten optimaal te bedienen, hanteren wij een royale garantietermijn van 1 jaar. Wanneer binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik, vervangen wij jouw product altijd gratis!
Met deze Bluetooth FM Transmitter wordt elke autorit een plezier. Het combineert geavanceerde technologie met gebruiksgemak, zodat jij onderweg altijd verbonden blijft en kunt genieten van jouw muziek. Stap in, plug in, en ervaar het verschil.

Specificaties

  • Merk: R2B
  • EAN: 8720618455932

Beoordelingen

Gesponsorde producten