R2B fietszadel - Dames / Heren - Gel zadel - Inclusief waterdichte zadelhoes - Reflectie en ventilatie - Zwart

3944337
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
2BEHOME
4,2 Sterren
R2B fietszadel - Dames / Heren - Gel zadel - Inclusief waterdichte zadelhoes - Reflectie en ventilatie - Zwart
24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben je vaak onderweg met de fiets en herken je het probleem dat je na een tijdje last krijgt van zadelpijn? Dankzij het R2B gelschuim fietszadel fiets je vanaf nu al jouw tochten comfortabel en pijnvrij. Dit zadel is geschikt voor elk type fiets en is hierdoor ideaal op zowel vlakke als hobbelige wegen. Dit kwalitatieve zadel is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld wielrennen, korte- en lange fietstochten, spinnen en meer. Bovendien wordt het fietszadel geleverd met een waterdichte zadelhoes! Wacht dus niet langer en ga comfortabel en pijnvrij op pad met jouw fiets!

Jouw voordelen:

  • Geschikt voor stadsfietsen, mountainbikes, wielrenfietsen, e-bikes en meer!
  • Ergonomisch en schokbestendig ontworpen
  • Handige ventilatie en veilige reflecterende strips
  • Inclusief waterdichte zadelhoes
  • Beste fietszadel (heren) van 2023 (Onafhankelijk getest door Top-x.nl)
  • 100% tevredenheidsgarantie: Niet goed? Geld terug!

Fietszadel geschikt voor iedereen en elk type fiets

Dit praktische fietszadel van R2B is unisex ontworpen en hierdoor geschikt voor zowel mannen- als vrouwenfietsen. Ook is het zadel geschikt voor bijna elk type fiets op de markt. Hierdoor is het mogelijk om het zadel te monteren op de meeste wielrenfietsen, stadsfietsen, mountainbikes, e-bikes en meer! Dankzij het meegeleverde montage gereedschap heb je het zadel binnen een handomdraai gemonteerd op jouw fiets. Hier is verder dus geen eigen gereedschap voor nodig!

Ergonomisch en schokbestendig ontwerp

Het R2B fietszadel is ergonomisch ontworpen om een goede fietshouding aan te nemen en extra ondersteuning te bieden tijdens het fietsen. Dankzij de brede achterkant van het zadel word je lichaam optimaal ondersteund tijdens het fietsen. De smalle voorkant van het zadel zorgt er juist voor dat je benen tijdens het fietsen niet langs elkaar wrijven. Doordat het zadel is gemaakt van gelschuim met een hoge dichtheid wordt vervelende zadelpijn voorkomen. De onderkant van het zadel beschikt over een schokabsorberend veersysteem, waardoor je op elke ondergrond comfortabel kunt fietsen! Bovendien wordt het fietszadel bezorgd met een waterdichte zadelhoes. Dankzij de waterdichte zadelhoes hoef je nooit meer te gaan zitten op een nat zadel als het heeft geregend, ideaal!

Dit fietszadel is reflecterend en ventilerend

R2B hecht altijd veel waarde aan veiligheid in het verkeer. Om deze reden is dit zadel uitgerust met reflecterende strips. Hierdoor ben je ook in het donker beter zichtbaar voor andere mobilisten, waardoor jij een stuk veiliger door het verkeerd gaat op de fiets. Ook is dit zadel uitgerust met een uitsparing in het midden. Dit zorgt voor veel extra ventilatie tijdens jouw fietsrit!

De duurzaamheid van R2B

Het fietszadel en verpakkingsmateriaal zijn gemaakt van eco-vriendelijk materiaal. We denken graag mee over de wereld van morgen.

1 Jaar garantie & Levenslange klantenservice

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze artikelen. Om onze klanten optimaal te bedienen, hanteren wij een royale garantietermijn van 1 jaar. Wanneer binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik, vervangen wij jouw product altijd gratis!

Wil jij comfortabel en pijnvrij beginnen aan jouw favoriete fietstocht? Plaats dan nu deze fietszadel in jouw winkelmandje en geniet van de kwaliteit van R2B. Dé specialist in alle soorten fietsaccessoires en meer!

Specificaties

  • Merk: R2B
  • Verpakkingsinhoud: 1 x Waterbestendige fietszadel 1 x Waterdichte fietszadel hoes 1 x Montagegereedschap
  • EAN: 8720618455109
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten