R2B Sterke Magnetische telefoonhouder auto geschikt voor ventilatierooster - Mobiel / Gsm houder - Model "Edam"

3914894
12.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
2BEHOME
4,2 Sterren
R2B Sterke Magnetische telefoonhouder auto geschikt voor ventilatierooster - Mobiel / Gsm houder - Model "Edam"
12.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben jij al op de hoogte van de nieuwste flitspalen die kunnen zien of jij je telefoon in je hand hebt tijdens het autorijden? Rij veilig en voorkom torenhoge boetes met deze handige magnetische telefoonhouder "Edam" van R2B! De praktische autohouder kan eenvoudig worden bevestigd aan de meeste ventilatieroosters. Wacht dus niet langer en ga veilig en boetevrij de weg op!

Jouw voordelen:

  • Handsfree bellen zonder zorgen en voorkom boetes van 380 euro
  • Geleverd met een sterk magneet plaatje
  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Handige bediening met één hand
  • Drempel en offroad proof
  • Stevige magneet bevestiging
  • Gebruiksvriendelijk voor alle merken en modellen telefoons
  • Ruimte voor een oplaadkabel
  • Te gebruiken met of zonder hoesje
  • 100% tevredenheidsgarantie: Niet goed? Geld terug!

Let op:

Deze telefoonhouder is geschikt voor ventilatieroosters met rechte lamellen. Daarnaast kan de magneetplaat het draadloos opladen signaal van de telefoon blokkeren. Wil je gebruik blijven maken van draadloos opladen? Plak de magneetplaat iets boven het midden op de achterzijde van je smartphone.

Universele magnetische telefoonhouder van R2B!

Deze magnetische telefoonhouder kan gemakkelijk worden gemonteerd aan jouw ventilatierooster in de auto en is geschikt voor alle telefoons. Dit zorgt voor zorgeloos handsfree gebruik van je smartphone tijdens het rijden en hiermee voorkom je een hoge boete. Deze veelzijdige, compacte houder is gemakkelijk aan de meeste ventilatieroosters met rechte lamellen te bevestigen. Daarnaast blijft het tijdens de rit ook mogelijk om eenvoudig je telefoon op te laden! Hierdoor is deze autohouder ideaal voor het handsfree gebruik van bijvoorbeeld navigatie of Flitsmeister!

Bediening met één hand en eenvoudig te bevestigen

Belangrijk is natuurlijk dat de houder stevige grip heeft en gemakkelijk te bevestigen is. Met deze smartphone houder hoef je je daar geen zorgen over te maken! Je klemt de mobiel houder stevig in het ventilatierooster en door de sterke magneet zal jouw telefoon goed blijven zitten. Jouw telefoon is van zichzelf niet magnetisch. Bij deze houder wordt een magnetische sticker meegeleverd. Verwijder de sticker aan de achterzijde van dit magnetische plaatje. Plak deze vervolgens aan de binnenkant van je telefoonhoesje of op achterkant van je telefoon. De krachtige magneet zorgt ervoor dat de telefoon onder elke omstandigheid stevig blijft zitten.

Gsm houder met 360 graden rotatie

Door het handige magnetische ontwerp van de houder is het mogelijk om jouw telefoon 360 graden te roteren. De telefoon kan dus zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt. Hierdoor kan jouw telefoon volledig naar eigen wens worden gebruikt!

De duurzaamheid van R2B

De auto telefoonhouder en het verpakkingsmateriaal zijn gemaakt van eco-vriendelijk materiaal. We denken graag mee over de wereld van morgen.

1 Jaar garantie & Levenslange klantenservice

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze telefoonhouders. Om onze klanten optimaal te bedienen, hanteren wij een royale garantietermijn van 1 jaar. Wanneer binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik, vervangen wij jouw product altijd gratis!


De boete voor het vasthouden van je telefoon in de auto is per 1 maart 2023 verhoogd naar 380 euro. Wil jij veilig en boetevrij de weg op? Plaats dan nu deze telefoonhouder "Edam" in jouw winkelmandje en geniet van de kwaliteit van R2B. Dé specialist in alle soorten telefoonhouders en meer!

Specificaties

  • Merk: R2B
  • EAN: 8720165904754

Beoordelingen

Gesponsorde producten