R2B® Telefoonhouder Auto Zuignap - Geschikt voor Raam, Dashboard - Gsm Houder Auto - Auto Telefoonhouder - Model Hoorn

3914886
19.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
2BEHOME
4,2 Sterren
R2B® Telefoonhouder Auto Zuignap - Geschikt voor Raam, Dashboard - Gsm Houder Auto - Auto Telefoonhouder - Model Hoorn
19.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Gebruik jij je smartphone ook vaak als GPS tijdens het rijden? De nieuwste flitspalen kunnen zien of jij je telefoon in je hand hebt tijdens het autorijden. Het is natuurlijk ook levensgevaarlijk om je telefoon in je hand te hebben tijdens het rijden, waardoor deze auto telefoonhouder onmisbaar is tijdens jouw autorit. Rij veilig en voorkom torenhoge boetes dankzij deze handige en compacte telefoonhouder "Hoorn" van R2B, hét merk gespecialiseerd in alle soorten telefoonhouders. Wacht dus niet langer en ga veilig en boetevrij de weg op!

Jouw voordelen:

  • Handsfree bellen zonder zorgen en voorkom boetes van 380 euro
  • Geschikt voor op het dashboard, autoruit en bureau
  • Geschikt voor elk type auto
  • UNIEK: met Drukknop voor extra krachtige zuignap en stevigheid
  • Ruimte voor een oplaadkabel en met één hand te bedienen
  • Stevige grip door gebruik van non-slip siliconen
  • Altijd de perfecte kijkhoek dankzij 360 graden rotatie
  • Geschikt voor alle telefoons met een breedte van 5 tot maximaal 8,5 cm (afmeting inclusief eventuele beschermhoes)
  • 100% tevredenheidsgarantie: Niet goed? Geld terug!
  • Compact design belemmert het zicht niet

Smartphone houder met extra sterke zuignap gemaakt van 3M gel

Dankzij de extra sterke zuignap is de telefoonhouder gemakkelijk te plaatsen aan de voorruit van jouw auto, of op een dashboard met een egaal oppervlak. Ook is deze houder ideaal om te gebruiken tijdens het werken achter je bureau! De stevige zuignap is voorzien van de beste 3M gel. De zelfherstellende eigenschappen van de gel zorgen ervoor dat jouw smartphone altijd stevig en comfortabel op zijn plaats blijft.

Auto telefoonhouder beschikt over 360 graden rotatie functie

De autohouder beschikt over een handige 360 graden rotatie functie. Hierdoor is het mogelijk om de houder in elke hoek te draaien en op deze manier jouw ideale kijkhoek te creëren. Dit maakt deze telefoon houder ideaal voor het handsfree gebruik van bijvoorbeeld navigatie of Flitsmeister!

Telefoon houder geschikt voor merken als Apple, Samsung, Sony, Nokia, Huawei en meer!

De bevestigingsarmen zijn verstelbaar, waardoor de autohouder geschikt is voor de meeste smartphones met een breedte van maximaal 8,5 cm (incl. beschermhoes). Deze universele telefoonhouder is geschikt voor vele verschillende merken zoals; Apple, iPhone, Samsung, Huawei, Nokia, LG, HTC, Sony, Xiaomi, Acer en Google.

Praktische gsm houder

Je hoeft jouw smartphone niet uit het beschermhoesje te halen. De mobielhouder voor in de auto is ook geschikt voor smartphones met een wat groter scherm en ondersteunt bovendien het gebruik van de meeste hoesjes van verschillende diktes. De onderkant van de houder is open, zodat je tijdens de rit ook eenvoudig je telefoon kunt opladen!

Autohouder met drukknop voor extra krachtige zuignap

Deze smartphone houder onderscheidt zich van de rest door het handige en compacte design. Met de handige drukknop bevestig je de smartphone houder zeer stevig op jouw favoriete plek. Daarnaast verwijder je de telefoonhouder weer met één simpele handeling. Dankzij de knop op de houder haal je het kopstuk er ook gemakkelijk af. Hierdoor wordt nooit je zicht belemmerd als de houder niet in gebruik is!

De duurzaamheid van R2B

De auto telefoonhouder en het verpakkingsmateriaal zijn gemaakt van eco-vriendelijk materiaal. We denken graag mee over de wereld van morgen.

1 Jaar garantie & Levenslange klantenservice

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze telefoonhouders. Om onze klanten optimaal te bedienen, hanteren wij een royale garantietermijn van 1 jaar. Wanneer binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik, vervangen wij jouw product altijd gratis!


De boete voor het vasthouden van je telefoon in de auto is per 1 maart 2023 verhoogd naar 380 euro. Wil jij veilig en boetevrij de weg op? Plaats dan nu deze telefoonhouder "Hoorn" in jouw winkelmandje en geniet van de kwaliteit van R2B. Dé specialist in alle soorten telefoonhouders en meer!

Specificaties

  • Merk: R2B
  • EAN: 8720165904891

Beoordelingen

Gesponsorde producten