R2B Telefoonhouders auto zuignap met draadloze oplader - Voor raam, dashboard en ventilatie - Model "Alkmaar"

3914891
39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
2BEHOME
4,2 Sterren
R2B Telefoonhouders auto zuignap met draadloze oplader - Voor raam, dashboard en ventilatie - Model "Alkmaar"
39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Gebruik jij je smartphone ook vaak als GPS tijdens het rijden? De nieuwste flitspalen kunnen zien of jij je telefoon in je hand hebt tijdens het autorijden. Het is natuurlijk ook levensgevaarlijk om je telefoon in je hand te hebben tijdens het rijden, waardoor deze telefoonhouder onmisbaar is tijdens jouw autorit. Rij veilig, opgeladen en voorkom torenhoge boetes dankzij deze handige oplaadbare auto telefoonhouder "Alkmaar" van R2B! Wacht dus niet langer en ga veilig en boetevrij de weg op!



Jouw voordelen:

Handsfree bellen zonder zorgen (en boetes)

• UNIEK: Te bevestigen aan raam, dashboard, ventilatierooster en bureau

15W Draadloos snelladen functie

• Automatisch openen/sluiten d.m.v. Infrarood

Met één hand te bedienen

Stevige grip door gebruik van non-slip siliconen

360 graden roteerbaar

• CE-gecertificeerd voor snel en veilig opladen

• Let op: Je telefoon dient QI gecertificeerd te zijn voor snel en veilig opladen

• 100% tevredenheidsgarantie: Niet goed? Geld terug!

De bevestigingsarmen zijn verstelbaar, waardoor de autohouder geschikt is voor alle smartphones met een breedte van 6 cm tot maximaal 8,5 cm (incl. beschermhoes).



Draadloos snelladen én infrarood functie

Deze handige telefoonhouder beschikt over een 15 W snelladen functie. Je hoeft je hierdoor nooit meer zorgen te maken dat je telefoon leeg gaat tijdens het gebruik van navigatie, of tijdens het luisteren naar je favoriete muziek. Doordat je de mobiel houder eenvoudig kan koppelen met de USB poort van je auto werkt het opladen direct tijdens gebruik van de houder. Dankzij de nieuwe infrarood functie kun je met een simpele handbeweging langs de zijkant van de houder de bevestigingsklemmen automatisch openen en sluiten!



De handige gsm houder is zeer eenvoudig te bevestigen

Dankzij de stevige zuignap is de telefoon houder gemakkelijk aan de voorruit van jouw auto te bevestigen, of op een dashboard met een egaal oppervlak. Daarnaast kun je de houder ook eenvoudig monteren aan het ventilatierooster, dankzij het meegeleverde ventilatie opzetstukje. Met deze autohouder kun je jouw smartphone dus op een stevige manier en op een comfortabele hoogte naar keuze bevestigen! Ook is deze houder ideaal om te gebruiken tijdens het werken achter je bureau!



Universeel geschikt voor alle auto’s, telefoons en hoesjes

Deze universele telefoonhouder met 360 graden rotatie is geschikt voor vele verschillende merken zoals; Apple, iPhone, Samsung, Huawei, Nokia, LG, HTC, Sony, Xiaomi, Acer en Google. LET OP: Je telefoon dient QI gecertificeerd te zijn voor snel en veilig opladen. Je hoeft jouw smartphone niet uit het beschermhoesje te halen om gebruik te maken van de draadloos opladen functie. De telefoonhouder voor in de auto is ook geschikt voor smartphones met een wat groter scherm en ondersteunt bovendien het gebruik van de meeste hoesjes van verschillende diktes.



De duurzaamheid van R2B

De auto telefoonhouder en het verpakkingsmateriaal zijn gemaakt van eco-vriendelijk materiaal. We denken graag mee over de wereld van morgen.



1 Jaar garantie & Levenslange klantenservice

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze telefoonhouders. Om onze klanten optimaal te bedienen, hanteren wij een royale garantietermijn van 1 jaar. Wanneer binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik, vervangen wij jouw product altijd gratis!



De boete voor het vasthouden van je telefoon in de auto is per 1 Maart 2022 verhoogd naar 350 euro. Wil jij veilig, boetevrij en opgeladen de weg op? Plaats dan nu deze smartphone houder "Alkmaar" in jouw winkelmandje en geniet van de kwaliteit van R2B. Dé specialist in alle soorten telefoonhouders en meer!

Productspecificaties

  • Merk: R2B
  • EAN: 8720165904839
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten