Regenpak met fleece rolstoel

4184140
51.47
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Regenpak met fleece rolstoel
51.47
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

Deze rolstoel regenjas met mouwen is een gevoerd kledingstuk dat ontworpen is om zowel u als uw rolstoel te beschermen tegen regen en kou. Het heeft zachte elastische manchetten aan de mouwen om schuren op de huid te voorkomen. Daarnaast is er een ritssluiting bij de hals, waardoor de regenjas gemakkelijk aan en uit te trekken is. De elastische onderzijde zorgt voor een goede pasvorm, en de capuchon is voorzien van een trekkoord met een veerclip sluiting. Deze rolstoel regenjas is de perfecte accessoire voor rolstoelgebruikers die een hoge mate van zelfstandigheid nastreven.

De regenjas met mouwen is gemaakt van 100% waterdichte stof en heeft een zachte voering van Polar fleece, waardoor u volledig beschermd bent tegen de elementen. Dit kledingstuk is ideaal voor rolstoelgebruikers die zelfstandig willen blijven en toch comfortabel en droog willen blijven, ongeacht het weer. Het is lichtgewicht en geschikt voor gebruik het hele jaar door.

Met zijn universele maatvoering, ritssluiting en elastische onderzijde past deze regenjas bij de meeste rolstoelen en zorgt hij voor een goede pasvorm. De regenjas heeft een netto gewicht van 1,4 kg en een bruto gewicht (in verpakking) van 1,6 kg. De blauwe kleur en de hoogwaardige materialen, zoals polyester met PVC coating en een synthetische fleece (Polar) voering, maken dit kledingstuk duurzaam en stijlvol.

Afmetingen van de verpakking zijn 290x390x70 mm (hoogte x breedte x diepte). Kies voor comfort en bescherming met deze rolstoel regenjas met mouwen, zodat u zonder zorgen de elementen kunt trotseren en optimaal kunt genieten van uw rolstoelervaring.

Productspecificaties

  • Merk: Aidapt
  • EAN: 5021196708728
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleding maat: 42
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Nylon
  • Afmeting (cm): 610x106x138 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1000.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten