Regenton net Zwart Universeel tot 90 cm Regenton Hoes

4214849
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,7 Sterren
Regenton net Zwart Universeel tot 90 cm Regenton Hoes
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wil je je regenton efficiënt en moeiteloos onderhouden? Dan is het Regenton net jouw perfecte partner! Dit zwarte Regenton net is speciaal ontworpen om jouw regenwater schoon en fris te houden, zonder gedoe of zorgen. Met een reeks geweldige voordelen, is het een onmisbaar accessoire voor elke regentonbezitter!

Kwalitatief goed materiaal
Het Regenton net is vervaardigd van hoogwaardig materiaal, dat duurzaamheid en langdurige bescherming garandeert. Het sterke gaas kan de tand des tijds doorstaan en biedt een betrouwbare barrière tegen verschillende elementen.

Eenvoudig in gebruik
Geen ingewikkelde installatie of lastige instructies! De Regenton net is ontworpen voor gebruiksgemak. Het aanbrengen en verwijderen van de net is een fluitje van een cent, waardoor je kostbare tijd bespaart.

Voorkomt dat bladeren in de regenton vallen
De herfst brengt prachtige kleuren, maar ook gevallen bladeren die in jouw regenton kunnen belanden. Met de Regenton net blijft jouw water schoon en vrij van bladafval, wat het onderhoud van de ton aanzienlijk vereenvoudigt.

Extra fijn gaas
Stilstaand water trekt vaak muggen en vliegen aan, die daar hun eitjes willen leggen. Dankzij het extra fijne gaas van de Regenton net kunnen deze vervelende insecten niet bij het water komen en blijft jouw regenwater mug- en vliegenvrij!

Met praktisch trekkoord
Het trekkoord van de Regenton net zorgt voor een perfecte pasvorm op alle regentonnen met een diameter tot 90 cm. Zo blijft de net stevig op zijn plaats, zelfs bij winderig weer.

Met het Regenton net ben je niet alleen milieubewust bezig door regenwater op te vangen, maar je bespaart ook kostbaar drinkwater voor andere doeleinden. Bovendien kun je met dit zuivere regenwater je planten besproeien en jouw tuin groener maken, terwijl je bijdraagt aan het verminderen van de waterrekening!

Wacht niet langer! Bescherm jouw regenwater tegen vervuiling en profiteer van de vele voordelen van het Regenton net. 

Specificaties:
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Polyester
- Afmetingen (lxbxh): geschikt tot 90 cm
- Gewicht: 150 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964700335
  • Inhoud in liters: 0.89
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten