Rollator Nitro - Zwart - Medium (1,60m tot 1,80m)

3937571
249.95
Je kunt 49 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 49 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad

Kies je kleur:

Rollator Nitro - Champagne - Medium (1,60m tot 1,80m) Rollator Nitro - Wit - Medium (1,60m tot 1,80m) Rollator Nitro - Zwart - Medium (1,60m tot 1,80m)
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zonfo
4,5 Sterren
Rollator Nitro - Zwart - Medium (1,60m tot 1,80m)
249.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Rollator Nitro is voorzien van grote voorwielen, waardoor u geniet van optimaal stuur- en rijcomfort. Ook zorgt dit ervoor dat het overbruggen van oneffenheden een stuk gemakkelijker gaat in combinatie met de stoephulp. Toch is het niet zomaar een rollator, maar een rollator die wordt geleverd met vele extra's. Zo heeft de Nitro een in hoogte en diepte verstelbare rugleuning, een afsluitbare tas, een stokhouder en een stoephulp. De rollator Nitro is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: champagne, wit, rood of zwart. Alle versies zijn voorzien van een stijlvol design. Dit betekent dat u de Nitro rollator gemakkelijk van een afstand kunt herkennen.

Verschillende gebruikerslengte

De rollator Nitro is in drie verschillende maten verkrijgbaar, waarbij de verschillen terug te vinden zijn in de zithoogte en de hoogte van de handgrepen. Het is namelijk van belang dat, wanneer u met een rollator loopt, deze goed is afgesteld voor u. 

  • Small: geschikt voor eenieder tussen de 1,50m en de 1,60m
  • Medium: geschikt voor eenieder tussen de 1,60m en de 1,80m
  • Large: geschikt voor eenieder tussen de 1,80m en de 1,95m

Comfortabel zitten op de rollator Nitro

Tijdens een mooie wandeltocht is het voor iedereen die gebruik maakt van een rollator, prettig om onderweg even tot rust te komen. Met de rollator Nitro komt u niet alleen tot rust, u zit tevens ook nog eens lekker. Doordat de rugleuning volledig te verstellen is in hoogte en diepte, kunt u uw zit volledig vormen. De zitting en rugleuning zijn gepolsterd, voor meer ondersteuning en comfort.

Eenvoudig mee te nemen

Door simpelweg de lus aan de zitting omhoog te trekken, zal de rollator Nitro inklappen. Hierdoor is de Nitro makkelijk weg te zetten of mee te nemen op reis. Door het gewicht van slechts 7,2 kg is de rollator handig in gebruik en is het meenemen een stuk gemakkelijker. De afmetingen van de Nitro ingeklapt zijn: 70,5 x 25 x 82 cm (L x B x H).

Klaar voor gebruik geleverd

De rollator Nitro wordt zo goed als kant en klaar bij u afgeleverd in een doos, het enige wat er nog gedaan dient te worden is de tas in de 2 houders schuiven en de handvatten op polshoogte af te stellen. Voor deze handelingen heeft u geen gereedschap nodig en is makkelijk uit te voeren.

Ook voor binnen gebruik

Ondanks de grote voorwielen, heeft de rollator Nitro nog steeds een korte draaicirkel en is deze makkelijk te manoeuvreren door de kleine ruimtes. Om het gebruik binnenshuis verder te vergemakkelijken zijn de remkabels weggewerkt in het frame. Dit is met name handig, zodat u nergens meer achter kunt blijven hangen terwijl u de rollator Nitro binnen gebruikt. Wilt u de rollator gebruiken om uw spullen binnenshuis te vervoeren? Dan is het dienblad van Drive Medical aan te raden, deze past perfect boven op de zitting.

Toch liever de rollator Nitro eerst uitproberen?

De rollator Nitro staat in onze showroom in Houten, te zien en uit te proberen in alle kleuren en maten. U kunt deze vrijblijvend komen uitproberen, evenals alle andere rollators in onze showroom. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste keuze maakt, alvorens u de rollator Nitro koopt.

--faq--

Veelgestelde vragen

Hoe vouwt de rollator Nitro op?

Door de lus op de zitting omhoog te trekken, vouwt de rollator mooi naar elkaar toe. De rollator blijft in opgevouwen stand rechtop staan en is dankzij het lage gewicht van 7 kg ook makkelijk te tillen in bijv. de auto.

Welke accessoire(s) zit er standaard bij?

Standaard wordt de rollator geleverd met een boodschappentas, een stokhouder en een rugsteun. Gaat u de rollator ook binnen gebruiken? Dan is het optionele dienblad erg handig.

Hoe wordt de rollator thuisbezorgd?

De rollator Nitro wordt gebruiksklaar in een doos bezorgd. U hoeft enkel nog de handgreep hoogte af te stellen, zodat u er goed achter loopt.

Voor welke gebruikerslengte is de Nitro geschikt?

De rollator Nitro is verkrijgbaar in drie maten, de Small is geschikt voor een ieder tussen de 1,50m en de 1,60m, de Medium is geschikt voor een ieder tussen de 1,60m en de 1,80m en de Large is geschikt voor een ieder tusen de 1,80m en de 1,95m.

Hoe stel ik de hoogte van de handgrepen af?

Aan de zijkant van het frame aan weerszijde vindt u drukknopjes, door deze in te drukken en de handgreep omhoog of omlaag te doen verstelt u de handgrepen. De hoogte van de handgrepen stelt u af door de gebruiker rechtop achter de rollator te staan en de armen los langs het lichaam, vervolgens zorgt u ervoor dat de handgrepen ten hoogte van de knobbel van de pols komt.

Hoeveel kilo boodschappen kan in de tas?

Er kan tot maximaal 5 kilo boodschappen of andere spullen in de tas worden opgeborgen.

Productspecificaties

  • Merk: Drive
  • EAN: 4065995007003
  • In hoogte verstelbaar: Ja
  • Aantal wielen: 4
  • Inklapbaar: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Aluminium

Beoordelingen

Gesponsorde producten