RX Goods Professioneel Klopmassage Apparaat – 6 Snelheden, 6 Massage Opties & 6 Opzetstukken - Handmassage Gun

3748180
59.95 52.95
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
RX-GROUP
3,4 Sterren
RX Goods Professioneel Klopmassage Apparaat – 6 Snelheden, 6 Massage Opties & 6 Opzetstukken - Handmassage Gun
59.95 52.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben jij toe om even lekker te ontspannen? Na een drukke dag of na het trainen is het altijd goed om even lekker te relaxen. Met het draadloze handmassageapparaat van RX Goods® kan je op 216 verschillende manieren je perfecte massage kiezen!

De perfecte massage!
Doormiddel van 216 mogelijkheden kan jij voor elke situatie de perfecte massage uitkiezen. Kies je voor een intensieve massage voor na het sporten die spierherstel en spierpijn voorkomt. Of kies je voor een rustgevende relaxte massage zodat je helemaal ontspannen bent na een drukke dag. Doormiddel van 6 opzetstukken, 6 massage snelheden & 6 massage klop manieren vind jij de massage die voor jou geschikt is, het enige wat je hoeft te doen is achterover leunen en genieten!

Draadloos en oplaadbaar
Geniet op elk moment & overal van een welverdiende massage. Of je nu thuis, in de auto of op kantoor bent, door de ingebouwde oplaadbare batterij kan je per oplaadbeurt 100 minuten genieten van een massage!

Complete set
Het draadloze massageapparaat van RX Goods® wordt geleverd met alle benodigde accessoires zodat je direct kan beginnen met ontspannen! In de set zijn de volgende items inbegrepen:
- Massageapparaat met oplaadbare accu
- Oplader
- 6 Verschillende massage opzetstukken

Multifunctioneel
Doormiddel van de vele massagestanden is er voor elke spier of lichaamsdeel de perfecte massagestand te gebruiken. Het massageapparaat kan worden gebruikt voor de rug, voeten, armen, benen, kuiten, nek, schouders, ellebogen, dijen & alle overige spieren. Daarnaast geeft het massageapparaat rood licht tijdens de massage op de spieren, voor een nog effectievere werking van spierherstel.

Premium massageapparaat
Met de extreem krachtige techniek kan het massageapparaat 3200 trillingen maken per minuut, hierdoor kunnen trillingen beter de weefsels en spieren bereiken wat zorgt voor een perfecte massage. Daarnaast gaat het massageapparaat automatisch na 15 minuten uit waardoor de levensduur verlengd wordt en er geen oververhitting kan optreden indien u in slaap valt of het apparaat vergeet uit te zetten.

Voordelen
- Pijn effectief verlichten
- Draadloos en oplaadbaar
- Overal meeneembaar
- Vermindert stress
- Verbeterd de bloedcirculatie
- Massage voor heel het lichaam
- 216 Massage mogelijkheden
- Volledige lichaamsmassage
- Als beste uit de test gekomen

Kwaliteit gegarandeerd
Bij RX Goods® gaan we voor de beste kwaliteit en een tevredenheidsgarantie van 100%. Deze multifunctionele draadloze massageapparaat is gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit zodat jij lekker kunt genieten van een massage! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Voorkom spierpijn & stress en geniet morgen al van de lekkerste massages!

Specificaties

  • Merk: RX Goods
  • EAN: 8720094557595

Beoordelingen

Gesponsorde producten